Anasta07
Fanka BB :)
A Ty ponoć nigdy nie zalałaś testu? To znak!Zobacz załącznik 1384031
Nawet test mi mówi, żebym sie ogarnela xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty ponoć nigdy nie zalałaś testu? To znak!Zobacz załącznik 1384031
Nawet test mi mówi, żebym sie ogarnela xD
o i teraz zalałam i jak się wybarwił to ma cień xD a to jest smutne, gdyż niemożliwe żeby mi coś pokazałA Ty ponoć nigdy nie zalałaś testu? To znak!
dawaj kolejnyWybarwił się w końcu i ma cień xD no nie wierze. Nikomu nie można zaufać
Sono HSG (ex foam), jajowody drozne. To mialas inny środek zalecony, ja żłopałam 4 litryA jakie miałaś hsg? I jaki rezultat?
Połowa magicznego napoju już za mną, chyba myślałam, że będzie gorzej. W smaku limonkowy...i tylko 1 litr, więc spoko. Upojna noc zapewne przede mną
Z tym liczeniem i okresem to masz racje. Moj wie czasem wcześniej niz ja kiedy wyprowadzam się do Czerwonej KomnatyJa drobnym kroczkiem zmierzam w kierunku owu... A co do wczorajszego tematu o naszych drugich połówkach to u nas też było dziwnie, zawsze mojemu mówiłam co i jak...z seksem nigdy też nie było problemu ale z finałem już tak... Pierwszy miesiąc stwierdziłam, że może mi się wydaje ale gdy w kolejnym cyklu kończył wszędzie tylko nie w środku zapytałam wprost w co on gra? I dopiero wtedy, 5 miesięcy po poronieniu, dowiedziałam się, że on się boi.. o mnie, o kolejną stratę, o te wszystkie emocje i szczerze mówiąc byłam w szoku. Oczywiście przegadaliśmy i walczymy dalej, już jest luz (u niego) ale ja nie obwieszczam już na głos że to dziś, to dziś musisz mnie zapłodnić. Kochamy się regularnie min co dwa dni przed i po owu wg apki ale tylko ja o tym wiem a tak naprawdę przecież Ci nasi chłopcy nie są głupi i nie miesiąc czy dwa z nami żyją liczyć umieją, kiedy okres mamy wiedzą dlatego ja już mojego nie stresuję póki co, gdy cisnęłam skutek był odwrotny. Zobaczymy jeszcze co powie nowy gin
a zrobię, zrobiędawaj kolejny
U mnie śluz, wyglada na płodny, wiec muszę to sprawdzićJa[emoji2320]
Dziś usg więc się dowiem jak długo jeszcze [emoji23]
Tak jak owulaki do niedawna były ciemne tak dziś blade jak moja doopa więc chce już to usg!
Hej dzis lepszy nastrój, 12dc monitoringu, jajo 19mm i nie pękłoBiedna przytulam Cie. Daj znać co dalej, jak sie potoczy. Trzymam kciuki.
Czyli do przodu, super!Sono HSG (ex foam), jajowody drozne. To mialas inny środek zalecony, ja żłopałam 4 litry