reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, pytanie zimnej beczki. Polecacie jakieś piguły na wypadające włosy, które w razie czego można brać w ciązy ?

reklama
Dzwoniła do nas dziś moja teściowa, która od roku się do nas nie odzywała bo się obraziła (długa historia) i jedno z pierwszych pytań to: „a co Wy się tak ociagacie? Już myslalam że będę witać wnuka za chwile, badalas sie już?” ….. Ręce mi opadły [emoji85]
Nie żartuj... Masakra. Jak można być tak bezczelnym [emoji33] chyba bym powiedziała jej parę słów na Twoim miejscu.

Cześć dziewczyny. Dzień do okresu... a już coś sie powoli zapowiada... w nocy bóle krzyżowe także średnio się wyspałam ..😒 nie chce żeby ta małpa przychodziła 😪😪

Cześć dziewczyny. Dzień do okresu... a już coś sie powoli zapowiada... w nocy bóle krzyżowe także średnio się wyspałam ..😒 nie chce żeby ta małpa przychodziła 😪😪
jak masz zapas testów, to możesz zrobić. Jak musisz specjalnie kupić, to nie rób i czekaj 😝

U mnie zjazd psychiczny - czyli PMS puka do mych drzwi 😂 Jakaś podenerwowana od rana chodzę 😝 Myśl, że mogło się udać w tym cyklu = 0 😐 No nic, będziemy lecieć z kolejnym 😁

jak masz zapas testów, to możesz zrobić. Jak musisz specjalnie kupić, to nie rób i czekaj 😝

U mnie zjazd psychiczny - czyli PMS puka do mych drzwi 😂 Jakaś podenerwowana od rana chodzę 😝 Myśl, że mogło się udać w tym cyklu = 0 😐 No nic, będziemy lecieć z kolejnym 😁
ja tez tak myślałam nawet jak test robiłam to z mysla po co go robisz i tak będzie jedna kreska i po min na niego spojrzałam i szok bo dwie kreski wyszły 😂😂😂 a co najlepsze razem z testem piwo sobie kupiłam bo byłam umówiona z przyjaciółka na ploteczki na kamerce i na piwko 😂😂😂 i nici wyszły z picia 🤣

Moja gin mówiła że badania powinny być po 2 poronieniach od razu robione (ja rwalam się po pierwszym więc mnie uspokajała) albo po roku bezowocnych starań
My mamy za sobą 10 CS (niekoniecznie każdy z monitorangimi testami owulacyjnymi) w tym jeden ciąża zakończona poronieniem i na tym etapie już nam zaleciła pełen pakiet badań (wcześniej miałam same hormony) łącznie z badaniem nasienia
więc myślę że spokojnie czas je zrobić 🙂
No właśnie mój gin tez mi powiedział, że po roku dopiero, a na razie na spokojnie. Mamy za sobą dwa poronienia, ale bardzo wczesne... Nim usłyszeliśmy serduszko. Moja mama położna też mówi, żeby na spokojnie. A ja tak zaczęłam się zastanawiać. W sumie przez parę miesięcy mąż pracował w delegacji i dużo stresu było, a do tego brał leki obniżające płodność. Może nie powinnam jeszcze wariować😅 ale wiesz jak to jest🙈 Zaczynam się zastanawiać czy to tylko kwestia kiepskiego czasu jaki u nas był, czy może coś tam siedzi ukryte😉

No właśnie mój gin tez mi powiedział, że po roku dopiero, a na razie na spokojnie. Mamy za sobą dwa poronienia, ale bardzo wczesne... Nim usłyszeliśmy serduszko. Moja mama położna też mówi, żeby na spokojnie. A ja tak zaczęłam się zastanawiać. W sumie przez parę miesięcy mąż pracował w delegacji i dużo stresu było, a do tego brał leki obniżające płodność. Może nie powinnam jeszcze wariować😅 ale wiesz jak to jest🙈 Zaczynam się zastanawiać czy to tylko kwestia kiepskiego czasu jaki u nas był, czy może coś tam siedzi ukryte😉
Powiem Ci że ja je zrobiłam zanim gin kazała ale to dlatego że w głowie mi siedziało że jak coś jest nie tak to stracę druga ciążę z własnej winy... I to mnie tak meczylo że zrobiłam dla własnego spokoju ☺️ żeby się bardziej nie stresować ☺️

Wiecie co wlasnie dostalam telefon z przychodni do ktorej mialam wizyte za niecaly miesiąc, że lekarza nie będzie w tym terminie bo ma pilny wyjazd i wizyte mam jutro 😣 ale na co mi wizyta jutro? a znowu jak odwołam to nie wiem ile będę musiała czekac... ile jest wazne skierowanie na morfologie krwi od lekarza?

reklama
Do góry