reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
Nie żartuj... Masakra. Jak można być tak bezczelnym [emoji33] chyba bym powiedziała jej parę słów na Twoim miejscu.Dzwoniła do nas dziś moja teściowa, która od roku się do nas nie odzywała bo się obraziła (długa historia) i jedno z pierwszych pytań to: „a co Wy się tak ociagacie? Już myslalam że będę witać wnuka za chwile, badalas sie już?” ….. Ręce mi opadły [emoji85]
Weronik@29
Cześć dziewczyny. Dzień do okresu... a już coś sie powoli zapowiada... w nocy bóle krzyżowe także średnio się wyspałam .. nie chce żeby ta małpa przychodziła
pannadarianna
rób test dziewczyno, został Ci dzieńCześć dziewczyny. Dzień do okresu... a już coś sie powoli zapowiada... w nocy bóle krzyżowe także średnio się wyspałam .. nie chce żeby ta małpa przychodziła
pluto_nova
Moderator
jak masz zapas testów, to możesz zrobić. Jak musisz specjalnie kupić, to nie rób i czekajCześć dziewczyny. Dzień do okresu... a już coś sie powoli zapowiada... w nocy bóle krzyżowe także średnio się wyspałam .. nie chce żeby ta małpa przychodziła
U mnie zjazd psychiczny - czyli PMS puka do mych drzwi Jakaś podenerwowana od rana chodzę Myśl, że mogło się udać w tym cyklu = 0 No nic, będziemy lecieć z kolejnym
lepsze zycie 2021
ja tez tak myślałam nawet jak test robiłam to z mysla po co go robisz i tak będzie jedna kreska i po min na niego spojrzałam i szok bo dwie kreski wyszły a co najlepsze razem z testem piwo sobie kupiłam bo byłam umówiona z przyjaciółka na ploteczki na kamerce i na piwko i nici wyszły z piciajak masz zapas testów, to możesz zrobić. Jak musisz specjalnie kupić, to nie rób i czekaj
U mnie zjazd psychiczny - czyli PMS puka do mych drzwi Jakaś podenerwowana od rana chodzę Myśl, że mogło się udać w tym cyklu = 0 No nic, będziemy lecieć z kolejnym
Tuttifrutti00
No właśnie mój gin tez mi powiedział, że po roku dopiero, a na razie na spokojnie. Mamy za sobą dwa poronienia, ale bardzo wczesne... Nim usłyszeliśmy serduszko. Moja mama położna też mówi, żeby na spokojnie. A ja tak zaczęłam się zastanawiać. W sumie przez parę miesięcy mąż pracował w delegacji i dużo stresu było, a do tego brał leki obniżające płodność. Może nie powinnam jeszcze wariować ale wiesz jak to jest Zaczynam się zastanawiać czy to tylko kwestia kiepskiego czasu jaki u nas był, czy może coś tam siedzi ukryteMoja gin mówiła że badania powinny być po 2 poronieniach od razu robione (ja rwalam się po pierwszym więc mnie uspokajała) albo po roku bezowocnych starań
My mamy za sobą 10 CS (niekoniecznie każdy z monitorangimi testami owulacyjnymi) w tym jeden ciąża zakończona poronieniem i na tym etapie już nam zaleciła pełen pakiet badań (wcześniej miałam same hormony) łącznie z badaniem nasienia
więc myślę że spokojnie czas je zrobić
B
B206
Gość
Powiem Ci że ja je zrobiłam zanim gin kazała ale to dlatego że w głowie mi siedziało że jak coś jest nie tak to stracę druga ciążę z własnej winy... I to mnie tak meczylo że zrobiłam dla własnego spokoju żeby się bardziej nie stresowaćNo właśnie mój gin tez mi powiedział, że po roku dopiero, a na razie na spokojnie. Mamy za sobą dwa poronienia, ale bardzo wczesne... Nim usłyszeliśmy serduszko. Moja mama położna też mówi, żeby na spokojnie. A ja tak zaczęłam się zastanawiać. W sumie przez parę miesięcy mąż pracował w delegacji i dużo stresu było, a do tego brał leki obniżające płodność. Może nie powinnam jeszcze wariować ale wiesz jak to jest Zaczynam się zastanawiać czy to tylko kwestia kiepskiego czasu jaki u nas był, czy może coś tam siedzi ukryte
pannadarianna
Wiecie co wlasnie dostalam telefon z przychodni do ktorej mialam wizyte za niecaly miesiąc, że lekarza nie będzie w tym terminie bo ma pilny wyjazd i wizyte mam jutro ale na co mi wizyta jutro? a znowu jak odwołam to nie wiem ile będę musiała czekac... ile jest wazne skierowanie na morfologie krwi od lekarza?
reklama
pannadarianna
@Kristina_peony jak się czujesz?
Podziel się: