reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A mnie dziś tak sutki zaczęły bolec ze się nie mogę dotknąć. Po prostu aż ledwo stanik noszę. Dobrze że pracuje z domu to mogę sobie odpuścić 😂 zamówiłam do paczkomatu testy pink, przyjdą mi jutro. Niech leżą na zaś :) czekam czekam. Nie umiem tylko odróżnić bólu piersi przed okresem a na początku ciazy. Ostatnim razem jk zaszłam, to myslalam ze sutki sobie powykrecam, tak bolały…
O to może dobry znak 😊 mnie w pierwszej ciąży bolaly delikatnie piersi i to tylko od dołu i góry 😅jednak to bylo 4 lata temu a ciało sie bardzo zmieniło od tamtego czasu jak i objawy okresowe . 🤷🏼‍♀️

reklama
A ja jeszcze tydzień aż ta wredna @ przyjdzie. Nic mnie nie boli, poza macicą... Czasem coś kłuje, czasem jakby szyjka bolała i wysypało mnie na twarzy jak nastolatkę z gimnazjum🤣 Zazwyczaj miałam tak w pierwszy dzień okresu, ale nie na tydzień przed🤣🤪 Chyba wredna @ znęca się nade mną😅

Hej🙂 ja to już nawet nie pamiętam objawów z 1 ciąży. Jedynie że zamiast okresu zalewał mnie biały śluz, w konkretnych ilościach 😅 natomiast dzisiaj odebrałam wyniki cytologii i wyszła mi kl 1 (także super, bo zawsze miałam 2). I przy okazji zbadałam ponownie progesteron i tsh. Tsh mi spadło z 4,3 na 3,5, zawsze to coś. Jeszcze czekam na progesteron 😉

Dziewczyny mam dla was kilka wiadomości o fotek.
1 fotka przyrost hcg [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
2 fotka dzisiaj totalnie z przypadku, poszłam do przychodni zapisać się na wizytę za 2 tygodnie jak dostałam wynik rosnącego hcg .... Pani pisze pisze i nagle mówi zapraszam pod gabinet, ale że co.....jak....
Lekarz ma wolna godzinę przyjmie Pania .... No to poszłam i pokazuje wam fotkę którą dostałam .
Screenshot_2021-10-06-13-21-05-691_com.android.chrome.jpeg
IMG_20211006_144411.jpeg

Hej🙂 ja to już nawet nie pamiętam objawów z 1 ciąży. Jedynie że zamiast okresu zalewał mnie biały śluz, w konkretnych ilościach 😅 natomiast dzisiaj odebrałam wyniki cytologii i wyszła mi kl 1 (także super, bo zawsze miałam 2). I przy okazji zbadałam ponownie progesteron i tsh. Tsh mi spadło z 4,3 na 3,5, zawsze to coś. Jeszcze czekam na progesteron 😉
2 też jest bardzo.dobra 😉 normalna u kobiet współżyjących. U mnie nawet kiedyś sie pojawiła 3 ale na szczęście nic z tego wiekszego nie wyszło. Jakis stan zapalny 🤷🏼‍♀️ który organizm sam zwalczył i dzisiaj 1 😊

Dziękuje , ze pytasz. Słabo 😕, psychicznie trochę nie bardzo. Okres wciąż nie przyszedł. 16dpo i nic nie zapowiada niestety. Już chce to mieć za sobą, ze tak powiem. Może wtedy będzie lżej. Jutro jeszcze raz beta zeby mieć z czym iść do lekarza i wizyta. Może mnie trochę uspokoi :) jak pogadamy o dalszych planach

reklama
Do góry