U
uzytkowniczkaa
Gość
Staram się jak mogęnie myśl tyle o możliwej stracie tylko dlatego ze już tak miałaś. Oczyść trochę głowę, zajmij się czymś nie denerwuj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się jak mogęnie myśl tyle o możliwej stracie tylko dlatego ze już tak miałaś. Oczyść trochę głowę, zajmij się czymś nie denerwuj się
Dokładnie! Stres u nerwy nie pomagają. Wyluzuj się troszke, odpocznij pod kołderka, jakiś pozytywny film itd. Do poniedziałku szybko zleci czas.nie myśl tyle o możliwej stracie tylko dlatego ze już tak miałaś. Oczyść trochę głowę, zajmij się czymś nie denerwuj się
Właśnie to zamierzam zrobić jutro spacer z psem po lesie i trochę wyluzuje martwię się tylko pon bo idę do pracy a że pracuje w biedrze to ciężko będzie nie dźwigać a nie chce nikomu mówić o ciążyDokładnie! Stres u nerwy nie pomagają. Wyluzuj się troszke, odpocznij pod kołderka, jakiś pozytywny film itd. Do poniedziałku szybko zleci czas.
Najgorsze że to było w zeszłym roku w tym samym miesiącu zaszłam w ciążę i teraz dejavunie myśl tyle o możliwej stracie tylko dlatego ze już tak miałaś. Oczyść trochę głowę, zajmij się czymś nie denerwuj się
Nie powinien to byc Ovitrelle. Zalecenia lekarza sa takie zeby wlasnie 14dni po zatrzyku robić test ciazowyDziewczyny dziś zrobiłam test ciążowy 14 dp podaniu Ovitrelle ( podany był 19.09) a na teście kreseczka druga. Jestem taka roztrzęsiona ze ciężko myśli pozbierać. Czy to może być wciąż Ovitrelle? Zdaje mi się ze tak długo to już nie powinno go być. Dziś jestem w 12-13 dpo, potwierdzona monitoringiem.
Dziękuje ! Nadal nie mogę uwierzyć ze to może być ciaza, niby były już podejrzane objawy, ale takich „objawów ciążowych „ to miałam mnóstwo, poprzednio tez. Jutro z rana lecę do laboratorium i będzie wszystko jasne. Mężowi narazie nic nie mówię, zeby później nie było mu przykro.Nie powinien to byc Ovitrelle. Zalecenia lekarza sa takie zeby wlasnie 14dni po zatrzyku robić test ciazowy
U mnie 10 dni po zastrzyku juz nie bylo sladu. Ale kazdy organizm jest inny. trzymam kciuki za ciaze
Właśnie jutro podjade do laboratorium , ale wciąż jest takie niedowierzanie ze szok. Ale chce na spokojnie do tego podejść.Ovitrelle utrzymuje się bardzo różnie, ale ta kreska jest wyraźna.
Zrób bete i przyrost, będzie wiadomo [emoji16][emoji16][emoji16]
Daj znac jak odbierzesz wynikDziękuje ! Nadal nie mogę uwierzyć ze to może być ciaza, niby były już podejrzane objawy, ale takich „objawów ciążowych „ to miałam mnóstwo, poprzednio tez. Jutro z rana lecę do laboratorium i będzie wszystko jasne. Mężowi narazie nic nie mówię, zeby później nie było mu przykro.
no nie! Zaraz wszystkie wyjdą ze staraczek! Ale cieszy mnie to bardzoDziękuje ! Nadal nie mogę uwierzyć ze to może być ciaza, niby były już podejrzane objawy, ale takich „objawów ciążowych „ to miałam mnóstwo, poprzednio tez. Jutro z rana lecę do laboratorium i będzie wszystko jasne. Mężowi narazie nic nie mówię, zeby później nie było mu przykro.