Krasulka dziękujęGratujące piękne krechy u mnie dziś dzień spodziewanej małpy na razie cisza jedynie zalał mnie bialy sluz...
Kochane trzymajcie mocno kciuki . bardzo tego potrzebuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krasulka dziękujęGratujące piękne krechy u mnie dziś dzień spodziewanej małpy na razie cisza jedynie zalał mnie bialy sluz...
Gratuluję!!Dziewczyny test ciążowy teraz przed chwilą nie wierzę
Wow gratulacje i dużo zdrówkaDziewczyny test ciążowy teraz przed chwilą nie wierzę
Mam to samo po 1 stracie chce dziecko ale też się boje powtórki@gorla piękne kreski, gratulacje! I rozumiem Twój strach, po sama jestem po 2 stratach i teraz niby chcę kolejnej ciąży, ale z drugiej strony jestem przerażona taką możliwością...
Dyskomfort w podbrzuszu jest calkowicie normalny. Jest to związane z powiekszającą się macicą. Nerwy rzeczywiście nie pomogą. Spróbuj czymś zająć myśli. Ja na Twoim miejscu bym sie położyła. Może zwyczajnie miałaś aktywny dzień.Powiem wam, że dość boli mnie podbrzusze już zaczynam się nakręcać, że znów z tego nic nie będzie nie potrafię się opanować a jeszcze wczoraj obiecałam sobie, że dam na luz bo to nic nie da te nerwy . Nie wychodzi mi to za cholerę ten luz