reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja też zatestowałam 3 dni przed, bo szykuje się wieczorem imprezka, ale biel bieli 8-) Wczoraj miałam delikatne skurcze bez bólu, dziś rano troszkę też, więc zatestowałam. Poprzedni cykl miał 24 dni, dziś jest 26, a zwykle 27-28dni więc małe szanse, ale czekam dalej.
@gorla ,gratulacje ładnych kreseczek przed terminem!

Hej dziewczyny. Gratuluje 2kreseczek na teście!😍 Mam nadzieje, ze bety będą rosły i bedziecie miały lekkie objawy ciąży - tak o, żeby się nie stresować ze nic nie ma! ❣️
Ja miałam być kwietniowa mamusią, a niestety wyszło jak wyszło.. czekam na poronienie, ze 2 cykle pozostawiam na badania ii biorę się do roboty. Trzymajcie za mnie kciuki, bo nie ukrywam ze potrzebuje tego bardzo 🥺✊

Powiem wam, że dość boli mnie podbrzusze już zaczynam się nakręcać, że znów z tego nic nie będzie 😱😱😥 nie potrafię się opanować a jeszcze wczoraj obiecałam sobie, że dam na luz bo to nic nie da te nerwy . Nie wychodzi mi to za cholerę ten luz 🥺🥺

Powiem wam, że dość boli mnie podbrzusze już zaczynam się nakręcać, że znów z tego nic nie będzie 😱😱😥 nie potrafię się opanować a jeszcze wczoraj obiecałam sobie, że dam na luz bo to nic nie da te nerwy . Nie wychodzi mi to za cholerę ten luz 🥺🥺
Dyskomfort w podbrzuszu jest calkowicie normalny. Jest to związane z powiekszającą się macicą. Nerwy rzeczywiście nie pomogą. Spróbuj czymś zająć myśli. Ja na Twoim miejscu bym sie położyła. Może zwyczajnie miałaś aktywny dzień. 😉

reklama
Ironka no właśnie przez ostatnie dwa dni ogarnialyśmy sale i przestawialysmy szafy i stoliki 🙄🙄natargałam się ostro jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem

Do góry