reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja testuje we wtorek, 31.08. Kończę powoli 2 tygodniowy urlop, specjalnie się nie nastawiam, bo przez tych pare miesięcy starań, to ja już wszystkie możliwe objawy ciąży przerabialam.
Aktualnie żadnych boli, nic tylko czekać na 🙉
Wczoraj impreza od Męża z pracy, i jak tylko powiedziałam że minął nam właśnie rok od wesela, laska która widziałam drugi raz na oczy wyjechała z tekstem, pełna oburzenia- to jeszcze nie macie dzieciaka??
Niech żyje takt...

Ja testuje we wtorek, 31.08. Kończę powoli 2 tygodniowy urlop, specjalnie się nie nastawiam, bo przez tych pare miesięcy starań, to ja już wszystkie możliwe objawy ciąży przerabialam.
Wczoraj impreza od Męża z pracy, i jak tylko powiedziałam że minął nam właśnie rok od wesela, laska która widziałam drugi raz na oczy wyjechała z tekstem, pełna oburzenia- to jeszcze nie macie dzieciaka??
Niech żyje takt...
Ja bym jej tylko odpowiedziała patrząc w jej oczy „ No popatrz! Tragedia!” Po czym odwróciłabym głowę ..;)

Hej dziewczyny. Trafiłam na to forum ze względu na podobne doświadczenia do Waszych- staramy się z mężem już jakiś czas o dziecko z takim skutkiem, że jedna ciąża była biochemiczna a druga obumarła w 7 tygodniu (było podejrzenie pozamacicznej). Teoretycznie mamy wskazania do in vitro ze względu na słabe nasienie męża, ale tak myślę sobie, że może coś drgnie naturalnie (mąż bierze Clostilbegyt). Wierzę mocno, że kiedyś się uda, dziś mialam jakiegoś doła, zaczęłam szperać w internetach i bach- trafiłam tutaj 😁przypadek? Nie sądzę 😁 jestem przed terminem miesiączki, może stąd te wahania i rozdrażnienie 🤔 Chętnie czytam Wasze posty, trochę mi dodało to siły do dalszej walki, choć czasem mam wrażenie, że jest ona nierówna... Chciałabym pogratulować tym, którym się udało mi o długich starań i życzyć powodzenia tym, które dalej działają. Jeszcze będzie pięknie 🥰

Niech żyje takt...
Mówiąc o takcie ja ostatnio byłam u hematologa najpierw się na mnie spojrzał i zapytał czy jak 22 lata to w ogóle się sama utrzymuje czy tylko chodzę po lekarzach i staram się o dziecko, a za wszystko rodzice płacą po czym na pożegnanie znów mi zadał pytanie po co w ogóle przyszłam skoro jak mam problemy z prolaktyną to i tak nie zajdę w ciąże 🥲

Dziewczyny!
Z racji tego że ten cykl z góry był stracony to się nie odzywałam.
Teraz mam do was pytanie.
Przed chwilą zaczął boleć mnie brzuch i dostałam @ 10 dni za wcześnie! Czy z racji tego że cykl był bezowulacyjny @ się tak pośpieszyła? Jestem zmartwiona bo krew jest taka "czysta i jasna" 😟

Dziewczyny!
Z racji tego że ten cykl z góry był stracony to się nie odzywałam.
Teraz mam do was pytanie.
Przed chwilą zaczął boleć mnie brzuch i dostałam @ 10 dni za wcześnie! Czy z racji tego że cykl był bezowulacyjny @ się tak pośpieszyła? Jestem zmartwiona bo krew jest taka "czysta i jasna" 😟
Hmm, ciężko powiedzieć.. nie masz problemu z progesteronem? Od owu do @ ile minęło dni?

reklama
Do góry