reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
3 dni przed @😊 no i machina strachu ruszyła 😎😎cieszę się bardzo , ale cholernie się boję 😱😱 wczoraj piersi mnie mega bolały a dziś nic ...może się skonczyc szybciej niż się zaczęło. I weź tu babie dogodź🤣🤣 nie byłam ryk, jestem ryk i strach ..masakra
mnie tez nie bolały i żadnych innych dolegliwości test robiony 4 dni przed @ a obecnie prawie 11 tydzień także będzie dobrze ciesz się i nie zamartwiaj gratulacje 😍

Lepsze życie dzięki kochana 😘😘😘 dwa poronienia za mną, ale postaram się mniej panikować niż ostatnio😎
Moja dyrka się "ucieszy" 😉 wczoraj na radzie " no to zaczynamy 🙂nikt już w ciąży nie jest?" Bo brakuje pracowników

Cześć dziewczyny! U mnie 7dc i... Normalnie mam już śluz płodny 😱 W zeszłym cyklu zaczął się 9dc i pozytywny test owulacyjny wyszedł pozytywnie 13dc... Nie wiem o co kaman i skąd tak wcześnie ten przezroczysty i ciągnący się śluz 🤔

Cześć dziewczyny! U mnie 7dc i... Normalnie mam już śluz płodny 😱 W zeszłym cyklu zaczął się 9dc i pozytywny test owulacyjny wyszedł pozytywnie 13dc... Nie wiem o co kaman i skąd tak wcześnie ten przezroczysty i ciągnący się śluz 🤔
W tym cyklu też tak miałam! W 8 DC śluz płodny 😊 zwykle było później ok 14 DC

Dziewczyny no właśnie mocne 🤔🤔nigdy takich mocnych przed @ nie miałam, chyba że owu była dużo szybciej ..ostatnio miałam nieregularne..nawet cykl trak 22 dni

reklama
Do góry