reklama
lepsze zycie 2021
Fanka BB :)
mnie tez nie bolały i żadnych innych dolegliwości test robiony 4 dni przed @ a obecnie prawie 11 tydzień także będzie dobrze ciesz się i nie zamartwiaj gratulacje3 dni przed @ no i machina strachu ruszyła cieszę się bardzo , ale cholernie się boję wczoraj piersi mnie mega bolały a dziś nic ...może się skonczyc szybciej niż się zaczęło. I weź tu babie dogodź nie byłam ryk, jestem ryk i strach ..masakra
pluto_nova
Moderator
Cześć dziewczyny! U mnie 7dc i... Normalnie mam już śluz płodny W zeszłym cyklu zaczął się 9dc i pozytywny test owulacyjny wyszedł pozytywnie 13dc... Nie wiem o co kaman i skąd tak wcześnie ten przezroczysty i ciągnący się śluz
W tym cyklu też tak miałam! W 8 DC śluz płodny zwykle było później ok 14 DCCześć dziewczyny! U mnie 7dc i... Normalnie mam już śluz płodny W zeszłym cyklu zaczął się 9dc i pozytywny test owulacyjny wyszedł pozytywnie 13dc... Nie wiem o co kaman i skąd tak wcześnie ten przezroczysty i ciągnący się śluz
Ironka
frankiee
Ale piękne krechy i to 3 dni przed terminem! [emoji7] Gratulacje [emoji173] wspaniała wiadomość. Dlatego uwielbiam zaglądać tu rano - zawsze czekam na pozytywy [emoji2]Dziewczyny test ciążowy teraz przed chwilą [emoji39]nie wierzę
reklama
Podziel się: