staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny jak sobie radzicie z problemi z pęcherzem w trakcie starań? Ja często mam jakieś dolegliwości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie dolegliwości masz ? Pamietasz o oddawaniu moczu po stosunku ? To ogranicza możliwość przenoszenia bakterii do cewki moczowej.Dziewczyny jak sobie radzicie z problemi z pęcherzem w trakcie starań? Ja często mam jakieś dolegliwości.
Nom najczęściej to pieczenie podczas oddawania moczu i to odbiera mi chęci ze starań. Tak, tak pamiętam.Jakie dolegliwości masz ? Pamietasz o oddawaniu moczu po stosunku ? To ogranicza możliwość przenoszenia bakterii do cewki moczowej.
słuchaj ja miałam podobnie rano w pracy drobne plamienie i na papierze troszeczkę krwi tylko ze u mnie tej krwi było na prawdę malutko ale ja nie czekałam i po pracy pojechałam od razu na szpital i mnie przyjęli pobrali mocz i zapisali do pregnacy support centre oni zajmują się bardzo wczesna ciąża do 14 tygodnia i są typowo od takich rzeczy od krwawień boli itp następnego dnia pani do mnie dzwoniła i pytała sie czy sytuacja się powtórzyła ale na szczęście nie wiec uspokoiła mnie ze czasem tak jest ale gdyby się coś działo natychmiast przyjeżdżać także poszukaj u siebie może taka klinika tez jestTak beta 50 funtow I w zwyż do 89£ zalezy gdzie dla mnie to sa duze koszty wiec czekam a I w polsce mozna dostac chyba skierowanie na bete ... a tutaj? Zapomnij ...
Mi bardzo pomagal sok z żurawiny 100%, kupuje w aptece. Przy infekcji pilam codziennie, teraz staram sie pic raz w tygodniu, nie jest za dobry w smaku ale pomaga. No i do tego dobry probiotyk. Odkad stosuje nie miewam problemow.Dziewczyny jak sobie radzicie z problemi z pęcherzem w trakcie starań? Ja często mam jakieś dolegliwości.
Zwiększ sobie dawkę?Może zwiększ sobie dawkę 3x1 duphaston ja tak biorę, nie badałam nigdy progesteronu, a tak mi lekarka kazała brać, 2x1 brałam po owulacji a teraz w ciąży 3x1
Duphaston 3x1 ostatnio jak zaszłam w maju kazała zwiększyć dawkę dlatego zwiększyłam też teraz a konsultacje mam dopiero w sobotęZwiększ sobie dawkę?
Duphaston to nie tiktaki tylko lek na recepte. Sugeruje skonsultować sie z lekarzem i nie robic nic na własna reke. Bo ja tak biore…
Od owu mam zalecenie 2x1.W jakim celu duphaston bierzesz?