reklama
coca
Fanka BB :)
Od owu mam zalecenie 2x1.
Ale w jakim celu? Bo proga masz bardzo ładnego (dupek w badaniu nie wychodzi).
Colorful92
Tak wiem. Myślę, że mój lekarz "zawsze" przepisuje. W czwartek zbadam bęte i proga i idę na konsultacje. Zobaczymy co powie.Ale w jakim celu? Bo proga masz bardzo ładnego (dupek w badaniu nie wychodzi).
Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi co?
Colorful92
Po 10 dniach kazał odstawić, no chyba że się uda. Więc biorę dalejTak wiem. Myślę, że mój lekarz "zawsze" przepisuje. W czwartek zbadam bęte i proga i idę na konsultacje. Zobaczymy co powie.
lady_in_blue
Appka Premom? Tam czasem źle wykrywa występowanie paska C i T. Ja nieraz ręcznie przesuwam te wskaźniki.Zrobiłam dziś z ciekawości owulaka (11dc) i wydaje mi się, ze wyszedł „tuz, tuz” a wg apki LH na poziomie low jutro jeszcze powtórzę kilka razy, co prawda w środę monitoring ale ciekawa jestem czy przy stymulacji w moim przypadku testy mają rację bytu, bo wcześniej nie wyłapywały mi piku co myślicie, faktycznie low czy powinnam się spodziewac piku na dniach?
coca
Tak wiem. Myślę, że mój lekarz "zawsze" przepisuje. W czwartek zbadam bęte i proga i idę na konsultacje. Zobaczymy co powie.
To szkoda, ze lekarz ma takie podejście. Jakby nie było jest to LEK, hormon, a nie suplement diety, żeby tak sobie przepisywać każdej jednej kobiecie bez wyraźniej konieczności. Co do szkodliwości się nie wypowiem, bo nie wiem, niemniej uważam tak jak dziewczyny - to nie cukierki, jeśli nie ma przyczyny, to po co stosować lek na coś, czego nie ma?
Colorful92
Może ma jakiś zamysł o którym nie wiem.. kurczę to jeden z lepszych specjalistów w Krakowie z mega doświadczeniem także liczę że wie co robiTo szkoda, ze lekarz ma takie podejście. Jakby nie było jest to LEK, hormon, a nie suplement diety, żeby tak sobie przepisywać każdej jednej kobiecie bez wyraźniej konieczności. Co do szkodliwości się nie wypowiem, bo nie wiem, niemniej uważam tak jak dziewczyny - to nie cukierki, jeśli nie ma przyczyny, to po co stosować lek na coś, czego nie ma?
Proga badalam sobie po owu potem wizyty nie mialam wiec nie wie jakiego mam. Może dlatego przepisał na wyrost duphaston.
coca
Może ma jakiś zamysł o którym nie wiem.. kurczę to jeden z lepszych specjalistów w Krakowie z mega doświadczeniem także liczę że wie co robi [emoji120]
Proga badalam sobie po owu potem wizyty nie mialam wiec nie wie jakiego mam. Może dlatego przepisał na wyrost duphaston.
Mhm. To tym bardziej dziwne, ze lekarz przepisuje hormony bez wcześniejszych badań [emoji6] ze lekarz w ogóle przepisuje jakiekolwiek leki bez badań.
No ale oby wyszło Ci to na zdrowie.
K
Kropka.88
Gość
Ale to dalej nie jest powod dla ktorego sugerujesz @Colorful92 zwiekszenie sobie dawki.Duphaston 3x1 ostatnio jak zaszłam w maju kazała zwiększyć dawkę dlatego zwiększyłam też teraz a konsultacje mam dopiero w sobotę
Mozesz powiedzic na co bierzesz dupka? Skoro nie mialas nawet badanego proga?
reklama
frankiee
Patrząc po tym teście to do owu już blisko, może apka po prostu nie wyłapała dobrze. Sama kiedyś zamierzałam jej używać, ale źle mi pokazywała, więc zostałam przy samodzielnej ocenie.Zrobiłam dziś z ciekawości owulaka (11dc) i wydaje mi się, ze wyszedł „tuz, tuz” a wg apki LH na poziomie low [emoji848] jutro jeszcze powtórzę kilka razy, co prawda w środę monitoring ale ciekawa jestem czy przy stymulacji w moim przypadku testy mają rację bytu, bo wcześniej nie wyłapywały mi piku co myślicie, faktycznie low czy powinnam się spodziewac piku na dniach?
Podziel się: