reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Tak beta 50 funtow I w zwyż do 89£ zalezy gdzie dla mnie to sa duze koszty ;) wiec czekam a I w polsce mozna dostac chyba skierowanie na bete ... a tutaj? Zapomnij ...
słuchaj ja miałam podobnie rano w pracy drobne plamienie i na papierze troszeczkę krwi tylko ze u mnie tej krwi było na prawdę malutko ale ja nie czekałam i po pracy pojechałam od razu na szpital i mnie przyjęli pobrali mocz i zapisali do pregnacy support centre oni zajmują się bardzo wczesna ciąża do 14 tygodnia i są typowo od takich rzeczy od krwawień boli itp następnego dnia pani do mnie dzwoniła i pytała sie czy sytuacja się powtórzyła ale na szczęście nie wiec uspokoiła mnie ze czasem tak jest ale gdyby się coś działo natychmiast przyjeżdżać także poszukaj u siebie może taka klinika tez jest

Dziewczyny jak sobie radzicie z problemi z pęcherzem w trakcie starań? Ja często mam jakieś dolegliwości.
Mi bardzo pomagal sok z żurawiny 100%, kupuje w aptece. Przy infekcji pilam codziennie, teraz staram sie pic raz w tygodniu, nie jest za dobry w smaku ale pomaga. No i do tego dobry probiotyk. Odkad stosuje nie miewam problemow.

Zrobiłam dziś z ciekawości owulaka (11dc) i wydaje mi się, ze wyszedł „tuz, tuz” a wg apki LH na poziomie low 🤔 jutro jeszcze powtórzę kilka razy, co prawda w środę monitoring ale ciekawa jestem czy przy stymulacji w moim przypadku testy mają rację bytu, bo wcześniej nie wyłapywały mi piku ;) co myślicie, faktycznie low czy powinnam się spodziewac piku na dniach?

Załączniki

• 8EDD6335-F141-4E16-9DF3-90429E14A7B3.jpeg
    8EDD6335-F141-4E16-9DF3-90429E14A7B3.jpeg
    616,7 KB · Wyświetleń: 81
Zwiększ sobie dawkę? 😳
Duphaston to nie tiktaki tylko lek na recepte. Sugeruje skonsultować sie z lekarzem i nie robic nic na własna reke. Bo ja tak biore…
Duphaston 3x1 ostatnio jak zaszłam w maju kazała zwiększyć dawkę dlatego zwiększyłam też teraz 😊 a konsultacje mam dopiero w sobotę

reklama
Do góry