reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Rzadko zaglądam tutaj bo mam urwanie głowy w związku z przeprowadzką, ale podczytuję trochę i trzymam za Was kciuki [emoji110] Ten 12 cykl jest najgorszym jak do tej pory, przez prawdopodobne błędy mojej ginekolog przedłuża mi się cykl i nadal nie wiem na czym stoję...[emoji2370]
Który to już dc? Byłaś na wizycie u gin? Czy nadal uważa, że nie powinnaś odstawiać duphastonu po negatywnym teście?

reklama
Czesc dziewczyny. Tez sie staramy z mezem. Mamy juz 23 misieczniaczke na pokladzie. W grudniu przezylismy strate (samoczynne poronienie). Mielismy krotka przerwe I zaczynamy sie starac od "poczatku". Tym razem polaczenie obserwacji sluzu plus sex co 2 dni. Zobaczymy jak nam wyjdzie. @ powinna sie zjawic 11 sierpnia.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Cześć, też trzymam za ciebie kciuki [emoji1696]

Ja bym nie ryzykowała, myśle, ze się nie przyswoją ;) najprędzej zafundujesz sobie 💩😛😛😛

Co się stało, jakiego rodzaju błędy?

Który to już dc? Byłaś na wizycie u gin? Czy nadal uważa, że nie powinnaś odstawiać duphastonu po negatywnym teście?
Byłam wczoraj na wizycie dokładnie 3 tygodnie od podania sobie zastrzyku Ovitrelle, zrobiłam wczoraj test o czułości 10mlU z porannego moczu, oczywiście biel bieli, lekarz nie potrafił stwierdzić czy obraz USG jest bardziej " ciążowy" czy "okresowy"

Byłam wczoraj na wizycie dokładnie 3 tygodnie od podania sobie zastrzyku Ovitrelle, zrobiłam wczoraj test o czułości 10mlU z porannego moczu, oczywiście biel bieli, lekarz nie potrafił stwierdzić czy obraz USG jest bardziej " ciążowy" czy "okresowy"
A dupka Ci odstawiła?

O kurde ale kwiatki 😱 A robiłaś betę z krwi? Tak na wszelki wypadek 😁 może jesteś jednym z tych "przypadków" którym sikance nie wychodzą 🤔

Nie potrafił stwierdzić i co dalej? Pokierował Cię gdzieś, coś powiedział czy odesłał z kwitkiem? 😳

A dupka Ci odstawiła?

O kurde ale kwiatki 😱 A robiłaś betę z krwi? Tak na wszelki wypadek 😁 może jesteś jednym z tych "przypadków" którym sikance nie wychodzą 🤔

Nie potrafił stwierdzić i co dalej? Pokierował Cię gdzieś, coś powiedział czy odesłał z kwitkiem? 😳
Na betę idę w poniedziałek, przepisane mam kolejne opakowanie duphastonu i mam brać nadal i czekać na @, skontaktowałam się już z nowym ginekologiem i przyjmie mnie na cito jutro wieczorem

Już się dowiedziałam będę stymulowana lametta czy ktoś coś wie na temat tego leku? Ktoś stosował? Jakie doświadczenia? :) chociaż mam nadzieję że nie będę go musiała stosować 🤣
Ja biorę lamette razem z menopurem. Sama lamette na mnie nie działa. Ogólnie spoko 🙂 jakie masz dawkowanie?

Mój lekarz
Na betę idę w poniedziałek, przepisane mam kolejne opakowanie duphastonu i mam brać nadal i czekać na @, skontaktowałam się już z nowym ginekologiem i przyjmie mnie na cito jutro wieczorem
Mój gin nawet nie pyta o test. Zawsze każe robić betę 🙂 daj znać co powie nowy gin 😘

reklama

3mam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło 🤞 najlepiej w postaci pozytywnej bety ❤️

Do góry