Anasta07
Fanka BB :)
O! To obie pozytywno-aktywno-leniwy dzień Ja w pon będę rano po pracy i 12dpo i chyba nie wytrzymam i zatestuję Więc nawet na podobnym etapie jesteśmyJa dostałam wczoraj jakiegoś skurczu żołądka i tak mnie trzyma do dzisiaj poza tym pierwszy raz w tym miesiącu mam wolny weekend, więc się lenię, obiad na mieście, książka na balkonie i rowerek z narzeczonym testuję jutro a w poniedziałek tez na betę nie czuje się na ale nadzieja umiera ostatnia wiec oby ta betka była pozytywna dla nas obu
Ja nie pytałam więc nie wiem. Ale pół życia trenowałam pływanie, niestety z przerwą już 10lat i nigdy z tego powodu nie miałam infekcji Więc nie mam zamiaru teraz się tym przejmować i rezygnować. Moja koleżanka chodzi nawet w ciąży i jeśli się uda to też mam taki zamiarMam pytanko czy Wasi ginekolodzy nie odradzali chodzenia na basen starając się o dziecko? Aspekt brudnej wody oraz infekcji... Ja osobiście choć uwielbiam pływanie to faktycznie chodząc na basen często miałam infekcje i moja gin również nie radzila mi korzystać z tej formy ruchu przez to...