Kristina_peony
Fanka BB :)
Hej, hej! I tobie miłego Jakoś niedługo będziesz testować prawda ? jakieś objawy czy coś ?Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, hej! I tobie miłego Jakoś niedługo będziesz testować prawda ? jakieś objawy czy coś ?Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was
Objawów nie mam, ale dzisiaj jestem dopiero 8dpo, sama nie wiem kiedy testowaćHej, hej! I tobie miłego Jakoś niedługo będziesz testować prawda ? jakieś objawy czy coś ?
Hej dziewczyny [emoji274]. Kto niedługo testuje (owu lub ciazowo) pochwalcie się [emoji846]. Poekscytujmy się razem [emoji3590]. Ja dzis 18dc, ale do testowania jeszcze 12 dni. Pierwszy cykl z Ovitrelle. pierwszy raz tez miałam tak bolesna owulacje. Przez 3 dni od podania zastrzyku: mdłości, okropny ból brzucha, rewelacje żołądkowe , kręcenie się w głowie [emoji854] itd. Jest wesoło [emoji16]. W środę idę zbadać proga, jak niski to po drożności będę brała dupka.
Aaaaaa, cis mi się wydawało, ze jakoś za pare dni będziesz testować. Ja się zawsze jaram jak ktoś testuje, jakbym to ja testowała .A robiłaś progesteron czy bierzesz zapobiegawczo w tabletkach ? Przepraszam nie pamietam kto co bierze , a coś ostatnio chyba tez pytałaś czy wyjdzie w badaniu.Objawów nie mam, ale dzisiaj jestem dopiero 8dpo, sama nie wiem kiedy testować
Trzymamy kciuki w takim razie I za owu i za staraniaJa owu (w końcu) [emoji23]
Tak, biorę duphaston, który akurat w badaniu nie wyjdzie, byłam wczoraj w diagnostyce, ale po pierwszym pacjencie siadł im system i przyjmowali tylko ludzi ze skierowaniem papierowym (drugi raz mi się to już przytrafia) więc muszę iść zrobić w poniedziałekAaaaaa, cis mi się wydawało, ze jakoś za pare dni będziesz testować. Ja się zawsze jaram jak ktoś testuje, jakbym to ja testowała .A robiłaś progesteron czy bierzesz zapobiegawczo w tabletkach ? Przepraszam nie pamietam kto co bierze , a coś ostatnio chyba tez pytałaś czy wyjdzie w badaniu.
Najlepiej jak za testujesz 14dpo, jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie wtedy wynik powinien już być wiarygodny, o ile Twoje przypuszczenia pokrywają się z rzeczywistościąCześć dziewczyny! Miłego dnia
U mnie dziś 23dc i 9dpo (wg moich obliczeń ) i zastanawiam się kiedy testować... Czy we wtorek (bo wtedy będzie 12dpo), czy czekać na spodziewaną @ i jak nie przyjdzie to wtedy? Jakoś się specjalnie nie nastawiam, bo jeśli bym zaszła w pierwszym cyklu starań, to chyba bym w totka zagrała
Trzymam dziewczyny za Was wszystkie kciuki (za pozytywne testy ciążowe i te owulacyjne)
Hej dziewczyny [emoji274]. Kto niedługo testuje (owu lub ciazowo) pochwalcie się [emoji846]. Poekscytujmy się razem [emoji3590]. Ja dzis 18dc, ale do testowania jeszcze 12 dni. Pierwszy cykl z Ovitrelle. pierwszy raz tez miałam tak bolesna owulacje. Przez 3 dni od podania zastrzyku: mdłości, okropny ból brzucha, rewelacje żołądkowe , kręcenie się w głowie [emoji854] itd. Jest wesoło [emoji16]. W środę idę zbadać proga, jak niski to po drożności będę brała dupka.