reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny 🌞. Kto niedługo testuje (owu lub ciazowo) pochwalcie się 🙂. Poekscytujmy się razem ❤️. Ja dzis 18dc, ale do testowania jeszcze 12 dni. Pierwszy cykl z Ovitrelle. pierwszy raz tez miałam tak bolesna owulacje. Przez 3 dni od podania zastrzyku: mdłości, okropny ból brzucha, rewelacje żołądkowe , kręcenie się w głowie 🙃 itd. Jest wesoło 😁. W środę idę zbadać proga, jak niski to po drożności będę brała dupka.

Hej dziewczyny [emoji274]. Kto niedługo testuje (owu lub ciazowo) pochwalcie się [emoji846]. Poekscytujmy się razem [emoji3590]. Ja dzis 18dc, ale do testowania jeszcze 12 dni. Pierwszy cykl z Ovitrelle. pierwszy raz tez miałam tak bolesna owulacje. Przez 3 dni od podania zastrzyku: mdłości, okropny ból brzucha, rewelacje żołądkowe , kręcenie się w głowie [emoji854] itd. Jest wesoło [emoji16]. W środę idę zbadać proga, jak niski to po drożności będę brała dupka.

Ja owu (w końcu) [emoji23]

Objawów nie mam, ale dzisiaj jestem dopiero 8dpo, sama nie wiem kiedy testować 🤷🏻‍♀️
Aaaaaa, cis mi się wydawało, ze jakoś za pare dni będziesz testować. Ja się zawsze jaram jak ktoś testuje, jakbym to ja testowała 😁.A robiłaś progesteron czy bierzesz zapobiegawczo w tabletkach ? Przepraszam nie pamietam kto co bierze 😁, a coś ostatnio chyba tez pytałaś czy wyjdzie w badaniu.

Aaaaaa, cis mi się wydawało, ze jakoś za pare dni będziesz testować. Ja się zawsze jaram jak ktoś testuje, jakbym to ja testowała 😁.A robiłaś progesteron czy bierzesz zapobiegawczo w tabletkach ? Przepraszam nie pamietam kto co bierze 😁, a coś ostatnio chyba tez pytałaś czy wyjdzie w badaniu.
Tak, biorę duphaston, który akurat w badaniu nie wyjdzie, byłam wczoraj w diagnostyce, ale po pierwszym pacjencie siadł im system i przyjmowali tylko ludzi ze skierowaniem papierowym (drugi raz mi się to już przytrafia) 😅🤦🏻‍♀️ więc muszę iść zrobić w poniedziałek ;)

Cześć dziewczyny! Miłego dnia 😉
U mnie dziś 23dc i 9dpo (wg moich obliczeń 😝) i zastanawiam się kiedy testować... Czy we wtorek (bo wtedy będzie 12dpo), czy czekać na spodziewaną @ i jak nie przyjdzie to wtedy? Jakoś się specjalnie nie nastawiam, bo jeśli bym zaszła w pierwszym cyklu starań, to chyba bym w totka zagrała 😂
Trzymam dziewczyny za Was wszystkie kciuki (za pozytywne testy ciążowe i te owulacyjne) 🤞

Cześć dziewczyny! Miłego dnia 😉
U mnie dziś 23dc i 9dpo (wg moich obliczeń 😝) i zastanawiam się kiedy testować... Czy we wtorek (bo wtedy będzie 12dpo), czy czekać na spodziewaną @ i jak nie przyjdzie to wtedy? Jakoś się specjalnie nie nastawiam, bo jeśli bym zaszła w pierwszym cyklu starań, to chyba bym w totka zagrała 😂
Trzymam dziewczyny za Was wszystkie kciuki (za pozytywne testy ciążowe i te owulacyjne) 🤞
Najlepiej jak za testujesz 14dpo, jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie 😉 wtedy wynik powinien już być wiarygodny, o ile Twoje przypuszczenia pokrywają się z rzeczywistością

reklama
Hej dziewczyny [emoji274]. Kto niedługo testuje (owu lub ciazowo) pochwalcie się [emoji846]. Poekscytujmy się razem [emoji3590]. Ja dzis 18dc, ale do testowania jeszcze 12 dni. Pierwszy cykl z Ovitrelle. pierwszy raz tez miałam tak bolesna owulacje. Przez 3 dni od podania zastrzyku: mdłości, okropny ból brzucha, rewelacje żołądkowe , kręcenie się w głowie [emoji854] itd. Jest wesoło [emoji16]. W środę idę zbadać proga, jak niski to po drożności będę brała dupka.

Ja w poniedziałek będę robić beta hcg, ale testów nie robię, bo i tak przed wizyta u lekarza we wtorek muszę porobić wszystkie badania to zrobię przy okazji i to, ale i tak 99,9% nic tam nie wyjdzie biorąc pod uwagę jakie dziwne rzeczy się dzieją w tym cyklu… Miłego weekendu wszystkim [emoji4]

Do góry