reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu na tym głównym wątku nie było, to znaczy - jakieś dwa tygodnie, przez które wydarzyło się tyle, że głowa mała.
Zaszłam w ciąże - najpierw były nerwy z małym przyrostem bety, potem rozpacz bo już wiedziałam, że nic z tego nie będzie, później beta dziwnie nie chciała za bardzo spadać, a później okazało się, że to ciąża jajowodowa, która krwawi do macicy. miałam już skierowanie do szpitala ale stało się szczęście w nieszczęściu - organizm poradził sobie sam, jestem właśnie w trakcie poronienia trąbkowego. Po krwawieniu idę na kontrolę, ale wygląda na to ze wszystko skończy się „dobrze”.
dobrze to słowo beznadziejne, ale wiem ze miałam w tej sytuacji i tak dużo szczęścia.
to moja druga strata, czuję ze teraz mam w sobie więcej siły i determinacji, wiec chce tutaj do Was wrócić i uczestniczyć dalej w rozmowach.
bede teraz nadrabiać wątek i życzę Wam miłego wieczoru.
Jesteśmy myślami z Tobą 💜po tych zdaniach, które napisałaś i po tym co przeżyłaś nie zapominaj, ze jesteś dzielna.

reklama
A są tu jakieś bardziej doświadczone z temperatura?? Przebudziłam się o 6 i zmierzyłam temperaturę było 36,89, później jednak poszłam spać jeszcze i wyszło 37.09 🤷‍♀️

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 ja dzisiaj poszłam na progesteron i AMH a tu awaria i obsługiwali tylko klientów ze skierowaniem 🙄 już kiedyś też coś takiego się wydarzyło, ale mam pecha 🤦🏻‍♀️😅 jak pójdę w poniedziałek 10dpo to też jeszcze będzie git, nie?

Ja w pierwsza ciążę zaszyłam w 4 cyklu starań, niestety okazało się w 9 tc ze to ciąża bezzarodkowa.
Teraz od zabiegu jest mój właśnie 4 cykl starań.
A łącznie z tamtą ciąża staramy się od września.

Ja mam zrobione wszystkie badania hormonalne i to narazie tyle.

Zastanawiam się czy już powinniśmy coś dalej działać z badaniami?
Jedziemy na jednym wózku, starania od września, udało się chyba w 2czy3, jakiś ślad zarodka w 8tc powód-zbyt duży pęcherzyk żółtkowy, w styczniu łyżeczkowanie, od końca marca ponowne starania.
Wczoraj pierwsza wizyta u mojego gin od lutego po kontroli. Mówi że wszystko pięknie, pęcherzyk pięknie rośnie w 6dc miał 12mm. Kazał przyjść we wt spr czy pęka, bo możliwe że owu będzie wcześniej no i działać :) Wysłał też na badania, dziś rano zrobiłam TSH, LH, fsh, estradiol, testosteron, PRL i po obciążeniu, AMH w tym labie akurat nie mieli :/ Jakoś po tej wizycie nabrałam optymizmu :) Zwłaszcza że gin też taki pozytywny :)

reklama
Do góry