reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej ;)

reklama
Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej ;)
Walczymy do końca, jak się okaże negatywny, bo przyjdzie @ to następny cykl. 💪🏻💚

W lutym miałam 2.90 a teraz 2.2. Nie brałam żadnych leków. Może ovarin pomógł?? Chociaż nie wiem w jaki sposób. Lekarz nie kazał się tym przejmować bo wynik jest ok a jeśli poruszymy temat to zacznie skakać.
Z endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5

Jeszcze się nie poddajemy💪🏻 Do 22.06 walczymy
Testujesz 22.06?
Nie inaczej ☺, będzie to 2 dni przed @, ale zrobie to dla Ciebie. 😉
podobne wieki bo ja dzis koncze 25 😁
Samych najlepszości, wszystkiego dobrego, sto lat 🥳
Ja mam 36.
Tak sobie zażartowałam, że ten sam wiek.🙃
Ale myślę, że mentalnie właśnie się na takim 25-26 zatrzymałam.

Witam [emoji3059] ostatnio miałam problem z określeniem owulacji, raz kreska była na drugi dzień brak [emoji849].. Kolejny cykl chyba się poprawił. Proszę powiedzcie mi czy to mogę zaliczyć do poprawnej owulacji?

Pozdrawiam
20210616_081636.jpeg

reklama
Same testy nie określają czy owulacja była więc nie damy rady Ci odpowiedzieć na pytanie.
Na testach co prawda nie wyłapałaś peaku, ale między 13 a 14 dc coś było na rzeczy i może go po prostu przegapiłaś co się często zdarza.
Witam [emoji3059] ostatnio miałam problem z określeniem owulacji, raz kreska była na drugi dzień brak [emoji849].. Kolejny cykl chyba się poprawił. Proszę powiedzcie mi czy to mogę zaliczyć do poprawnej owulacji?

Pozdrawiam Zobacz załącznik 1283360

Do góry