reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej ;)
Wstawiałaś zdjęcie 10 dpo? Nie jestem pewna czy to byłaś Ty, ale kojarzę jedno zdjęcie z baaaaaaaardzo bladymi kreskami ale na moje oko raczej fabrycznymi. Robiłaś 11dpo test tej samej firmy?

reklama
Dziewczyny mam pytanie, niestety zagapiłam się i zabrałam z półki nie tą wit D3 co chciałam 🤦🏻‍♀️ Czy ta też jest spoko i mogę ją brać, mimo że jest dedykowana dla kobiet 50+?
pol_pm_D-Vitum-forte-Osteo-witamina-K-i-D-wapn-60-tabletek-40_1.jpg
Screenshot_20210616_095435.jpg

Z endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5
Konsultowałam z ginekologiem- endokrynologiem. Stwierdził że skoro teraz jest 2.2 to jest ok

Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?

Nie to nie ma nic wspólnego, jakbyś Ty miała -, a parter + to mógłby być konflikt serologiczny ja jestem takim przypadkiem[emoji28], ale to i tak nie ma nic wspólnego z samym zajściem w ciąże po prostu trzeba brać zastrzyki w ciąży[emoji4]

reklama
Dziewczyny myślicie, że 3 dni przed @mozna zrobic test ? .. bo nie wiem czy w sobote pic na swoich urodzinach. A napewno rodzina bedzie się pytac dlaczego nie chce pic piwa bo wiedza ,ze lubie piwo .. 🙊
Jeśli masz fazę lutealną 16-dniową to można i test będzie już wiarygodny. Jeśli 10-dniową to nie ma sensu.

Do góry