reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Walczymy do końca, jak się okaże negatywny, bo przyjdzie @ to następny cykl.Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej
Malinowa_chmurka
.
Ostatnia edycja:
Little15
Zaciekawiona BB
Z endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5W lutym miałam 2.90 a teraz 2.2. Nie brałam żadnych leków. Może ovarin pomógł?? Chociaż nie wiem w jaki sposób. Lekarz nie kazał się tym przejmować bo wynik jest ok a jeśli poruszymy temat to zacznie skakać.
podobne wieki bo ja dzis koncze 25O to prawie w tym samym wieku jesteśmy
Sonka123
Wszystkiego dobrego!!! Spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności tych kreskowychpodobne wieki bo ja dzis koncze 25
Nie inaczej ☺, będzie to 2 dni przed @, ale zrobie to dla Ciebie.Jeszcze się nie poddajemy Do 22.06 walczymy
Testujesz 22.06?
Samych najlepszości, wszystkiego dobrego, sto latpodobne wieki bo ja dzis koncze 25
Ja mam 36.
Tak sobie zażartowałam, że ten sam wiek.
Ale myślę, że mentalnie właśnie się na takim 25-26 zatrzymałam.
Gryfin
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Nie było mnie tu parę dni a tu takie kwiatki a raczej chwasty Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 24dc na 28, czuję się super, nic mnie nie boli powoli skutki uboczne metforminy zanikają
reklama
Same testy nie określają czy owulacja była więc nie damy rady Ci odpowiedzieć na pytanie.
Na testach co prawda nie wyłapałaś peaku, ale między 13 a 14 dc coś było na rzeczy i może go po prostu przegapiłaś co się często zdarza.
Na testach co prawda nie wyłapałaś peaku, ale między 13 a 14 dc coś było na rzeczy i może go po prostu przegapiłaś co się często zdarza.
Witam [emoji3059] ostatnio miałam problem z określeniem owulacji, raz kreska była na drugi dzień brak [emoji849].. Kolejny cykl chyba się poprawił. Proszę powiedzcie mi czy to mogę zaliczyć do poprawnej owulacji?
Pozdrawiam Zobacz załącznik 1283360
Podziel się: