reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej ;)

reklama
Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej ;)
Walczymy do końca, jak się okaże negatywny, bo przyjdzie @ to następny cykl. 💪🏻💚

W lutym miałam 2.90 a teraz 2.2. Nie brałam żadnych leków. Może ovarin pomógł?? Chociaż nie wiem w jaki sposób. Lekarz nie kazał się tym przejmować bo wynik jest ok a jeśli poruszymy temat to zacznie skakać.
Z endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5

Jeszcze się nie poddajemy💪🏻 Do 22.06 walczymy
Testujesz 22.06?
Nie inaczej ☺, będzie to 2 dni przed @, ale zrobie to dla Ciebie. 😉
podobne wieki bo ja dzis koncze 25 😁
Samych najlepszości, wszystkiego dobrego, sto lat 🥳
Ja mam 36.
Tak sobie zażartowałam, że ten sam wiek.🙃
Ale myślę, że mentalnie właśnie się na takim 25-26 zatrzymałam.

Witam [emoji3059] ostatnio miałam problem z określeniem owulacji, raz kreska była na drugi dzień brak [emoji849].. Kolejny cykl chyba się poprawił. Proszę powiedzcie mi czy to mogę zaliczyć do poprawnej owulacji?

Pozdrawiam
20210616_081636.jpeg

reklama
Same testy nie określają czy owulacja była więc nie damy rady Ci odpowiedzieć na pytanie.
Na testach co prawda nie wyłapałaś peaku, ale między 13 a 14 dc coś było na rzeczy i może go po prostu przegapiłaś co się często zdarza.
Witam [emoji3059] ostatnio miałam problem z określeniem owulacji, raz kreska była na drugi dzień brak [emoji849].. Kolejny cykl chyba się poprawił. Proszę powiedzcie mi czy to mogę zaliczyć do poprawnej owulacji?

Pozdrawiam Zobacz załącznik 1283360

Do góry