reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, tak pomyślałam, że Wam napiszę. Może się przyda informacja. :) Jest ogólnopolski program na NFZ dla osób, które nie znają przyczyny niepłodności, a od roku co najmniej starają się o potomstwo. Bodajże 12 ośrodków bierze w tym udział. Można zrobić wiele badań np.
Zobacz załącznik 1283168
Oczywiście na NFZ. Ja zapisałam się w Szczecinie w poradni ginekologicznej przy szpitalu na Unii Lubelskiej. Wczoraj się zapisywałam - termin mam na 5 lipca. :) Także bardzo krótki czas oczekiwania. Może którejś z Was się przyda taka informacja?
Hej, dzieki za takie info! Kojarzę Twój nick chyba z dawniejszych czasów forum, kiedy tu zaglądałam jeszcze bez logowania :p Pamiętam też Herę, ktoś wie czy jej się udało?

reklama
Walczymy do końca, jak się okaże negatywny, bo przyjdzie @ to następny cykl. 💪🏻💚
Haha tak zawsze jest jeszcze ta nadzieje ze moze @ nie przyjdzie I test jednak wyjdzie pozytywny po paru dniach 😆
Ale nastawiam się na @ wrecz ja czuję jak się skrada 😆 ufff dobrze ze możemy się starać o dziecko co miesiąc a nie raz w roku hahaha
Trzymam kciuki za resztę:)

U mnie żeby było wesoło już 41 dc bez @ ...
Ostatni test robiłam przed wczoraj pink i wyszedl negatywny.
Szyjka gdzieś daleko, temperatura 37.3 a moja cierpliwość się kończy 😄

Haha tak zawsze jest jeszcze ta nadzieje ze moze @ nie przyjdzie I test jednak wyjdzie pozytywny po paru dniach 😆
Ale nastawiam się na @ wrecz ja czuję jak się skrada 😆 ufff dobrze ze możemy się starać o dziecko co miesiąc a nie raz w roku hahaha
Trzymam kciuki za resztę:)
Moja @ się skrada wielkimi krokami, piersi eksplodują. 6 dni ✊✊

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Nie było mnie tu parę dni a tu takie kwiatki 🤦🏻‍♀️😅 a raczej chwasty 😉 Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 24dc na 28, czuję się super, nic mnie nie boli powoli skutki uboczne metforminy zanikają 😁💪
U mnie tez dzisiaj 26 dc ale już czuje nadchodzący @ :/ cala noc miałam jakiś krwotok z nosa wiec nie pospalam a teraz od nowa to samo :/ w pracy cały dzień jakieś spotkania i stres ale przynajmniej słoneczko swieci :)

Dziękuję za życzenia . ❤
U mnie za 7 dni planowo @ w sobote wyprawwiam urodziny i nie wiem czy pic czy nie bo @ ma być we wtorek ..

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Nie było mnie tu parę dni a tu takie kwiatki 🤦🏻‍♀️😅 a raczej chwasty 😉 Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 24dc na 28, czuję się super, nic mnie nie boli powoli skutki uboczne metforminy zanikają 😁💪

Dzień dobry :) Mnie też ostatnio tutaj nie było, bo chyba musiałam się odciąć od tematu starań. Ta biochemiczna z kwietnia tak na mnie wpłynęła.

A dzisiaj na domiar złego druga dawka szczepienia, od wczoraj chyba zapalenie pęcherza, a dzisiaj od rana plamienie na różowo. A dzień cyklu 20 że średnio 41. Tak mi się organizm rozregulował, że sama siebie nie ogarniam...

reklama
Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?
Myślę, że w tą stronę nie :) ja też mam +, a mąż - i zaszłam w ciążę. Gdyby było odwrotnie to chyba też bez problemu, wtedy w którymś tygodniu ciąży podaje się specjalny zastrzyk.

Do góry