reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, tak pomyślałam, że Wam napiszę. Może się przyda informacja. :) Jest ogólnopolski program na NFZ dla osób, które nie znają przyczyny niepłodności, a od roku co najmniej starają się o potomstwo. Bodajże 12 ośrodków bierze w tym udział. Można zrobić wiele badań np.
Zobacz załącznik 1283168
Oczywiście na NFZ. Ja zapisałam się w Szczecinie w poradni ginekologicznej przy szpitalu na Unii Lubelskiej. Wczoraj się zapisywałam - termin mam na 5 lipca. :) Także bardzo krótki czas oczekiwania. Może którejś z Was się przyda taka informacja?
Hej, dzieki za takie info! Kojarzę Twój nick chyba z dawniejszych czasów forum, kiedy tu zaglądałam jeszcze bez logowania :p Pamiętam też Herę, ktoś wie czy jej się udało?

reklama
Walczymy do końca, jak się okaże negatywny, bo przyjdzie @ to następny cykl. 💪🏻💚
Haha tak zawsze jest jeszcze ta nadzieje ze moze @ nie przyjdzie I test jednak wyjdzie pozytywny po paru dniach 😆
Ale nastawiam się na @ wrecz ja czuję jak się skrada 😆 ufff dobrze ze możemy się starać o dziecko co miesiąc a nie raz w roku hahaha
Trzymam kciuki za resztę:)

U mnie żeby było wesoło już 41 dc bez @ ...
Ostatni test robiłam przed wczoraj pink i wyszedl negatywny.
Szyjka gdzieś daleko, temperatura 37.3 a moja cierpliwość się kończy 😄

Haha tak zawsze jest jeszcze ta nadzieje ze moze @ nie przyjdzie I test jednak wyjdzie pozytywny po paru dniach 😆
Ale nastawiam się na @ wrecz ja czuję jak się skrada 😆 ufff dobrze ze możemy się starać o dziecko co miesiąc a nie raz w roku hahaha
Trzymam kciuki za resztę:)
Moja @ się skrada wielkimi krokami, piersi eksplodują. 6 dni ✊✊

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Nie było mnie tu parę dni a tu takie kwiatki 🤦🏻‍♀️😅 a raczej chwasty 😉 Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 24dc na 28, czuję się super, nic mnie nie boli powoli skutki uboczne metforminy zanikają 😁💪
U mnie tez dzisiaj 26 dc ale już czuje nadchodzący @ :/ cala noc miałam jakiś krwotok z nosa wiec nie pospalam a teraz od nowa to samo :/ w pracy cały dzień jakieś spotkania i stres ale przynajmniej słoneczko swieci :)

Dziękuję za życzenia . ❤
U mnie za 7 dni planowo @ w sobote wyprawwiam urodziny i nie wiem czy pic czy nie bo @ ma być we wtorek ..

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Nie było mnie tu parę dni a tu takie kwiatki 🤦🏻‍♀️😅 a raczej chwasty 😉 Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 24dc na 28, czuję się super, nic mnie nie boli powoli skutki uboczne metforminy zanikają 😁💪

Dzień dobry :) Mnie też ostatnio tutaj nie było, bo chyba musiałam się odciąć od tematu starań. Ta biochemiczna z kwietnia tak na mnie wpłynęła.

A dzisiaj na domiar złego druga dawka szczepienia, od wczoraj chyba zapalenie pęcherza, a dzisiaj od rana plamienie na różowo. A dzień cyklu 20 że średnio 41. Tak mi się organizm rozregulował, że sama siebie nie ogarniam...

reklama
Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?
Myślę, że w tą stronę nie :) ja też mam +, a mąż - i zaszłam w ciążę. Gdyby było odwrotnie to chyba też bez problemu, wtedy w którymś tygodniu ciąży podaje się specjalny zastrzyk.

Do góry