reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć Dziewczyny.
Dzisiaj na monitoringu jak zwykle jajnik schował się za jelitami. Lekarz dlugo szukał i stwierdził, że pecherzyk pękł. Podobno te pomarańczowe punkty o tym świadczą. Nie widziałam jeszcze owu na usg i nie wiem jak to wygląda.
Zalecił duphaston. Ile Wy brałyscie go po owu?
Ja dzisiaj jestem w 24 d.c.

Załączniki

• 16214194780366610265944059591703.jpg
    16214194780366610265944059591703.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny ratunku! Jestem dwa dni przed okresem i drugi dzień z rzędu mój test wyglada tak. Dwa miesiące temu tez miałam pozytywny test przed okresem ale na drugi dzień już był negatyw. Dzisiaj poszłam na betę ale wyniki jutro a ja powoli chodzę po ścianach. 🙈 dodam ze dzisiaj przestały mnie boleć piersi, co mnie niepokoi. Drugi dzień ból głowy i totalne rozbicie. spotkala się któraś z brakiem bólu piersi?

D99CAF54-D04C-48E3-B1EC-9CBC26878FB4.jpeg

Dziewczyny ratunku! Jestem dwa dni przed okresem i drugi dzień z rzędu mój test wyglada tak. Dwa miesiące temu tez miałam pozytywny test przed okresem ale na drugi dzień już był negatyw. Dzisiaj poszłam na betę ale wyniki jutro a ja powoli chodzę po ścianach. 🙈 dodam ze dzisiaj przestały mnie boleć piersi, co mnie niepokoi. Drugi dzień ból głowy i totalne rozbicie. spotkala się któraś z brakiem bólu piersi?

Zobacz załącznik 1273193
Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Jak beta wyjdzie pozytywna, to powtórz po 48h, żeby sprawdzić przyrost. Najgorsze czekanie, ale nic na to nie poradzimy. Myśl pozytywnie, a ja trzymam kciuki, żeby tym razem dwie kreseczki utrzymywały się przez 9 miesięcy ❤️

Cześć Dziewczyny.
Dzisiaj na monitoringu jak zwykle jajnik schował się za jelitami. Lekarz dlugo szukał i stwierdził, że pecherzyk pękł. Podobno te pomarańczowe punkty o tym świadczą. Nie widziałam jeszcze owu na usg i nie wiem jak to wygląda.
Zalecił duphaston. Ile Wy brałyscie go po owu?
Ja dzisiaj jestem w 24 d.c.
Ja brałam przez 10 dni od owulacji 2x1 tabl. 😊

Zobacz załącznik 1273193
Kurczę, no to jest ewidentnie pozytyw :D

reklama
Do góry