reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
I jedna i druga opcja są wysoce możliwie, tak naprawdę ciężko stwierdzić 🤷🏻‍♀️ Mam podobną sytuację w 12dc brak pęcherzyka dominującego jakieś tylko takie małe 11mm i 12mm w 19dc 19mm pęcherzyk i śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa jakby był jeszcze jeden i już pękł 🤷🏻‍♀️ Nie rób już testów one nic ciekawego Ci już nie powiedzą, może idź jeszcze do gin na monitoring niech sprawdzi teraz?
Nie dam rady w tym tygodniu już iść, cały tydzień pracuję do 22 a nie ma mnie kto zastąpić 😩 teraz już chyba tylko pozostało mi zrobić proga za kilka dni i nie spisywać tego cyklu tak zupełnie na straty 🤷🏻‍♀️ 🙄

Z tego co pamiętam to chyba mamy podobnej długości cykle więc nic dziwnego, że 10dc nie było pęcherzyka dominującego 😊 może masz późniejsze owulacje?
Tak to trochę wygląda, ale nie znam się na tym, a gin nic nie mówiła, że przyszłam zbyt wcześnie, a jak pytałam czy mam przyjść za kilka dni ponownie to powiedziała, ze nie ma potrzeby🙄 weźmie mnie zaraz, jak się człowiek nie upomni o swoje to nic ponad to co konieczne nie zrobią 😳

Orientujecie się kedy teraz powinnam zbadać proga, żeby ewentualnie mieć jakiś szerszy obraz? Załóżmy, ze ten test jest prawidłowo pozytywny.

reklama
Dziś 23 dc, chciałam iść w sobotę na bete (26 dc), żeby wiedzieć czy mogę odstawić Duphaston czy brać go dalej 😊 W sob będzie 10 dni od owulacji 😊 A ty?
Ale 10dpo beta może jeszcze nie wyjść, a jak się bierze duphaston to nie powinno się sprawdzać bety po 14 dniach? 🤔

Do góry