Colorful92
Fanka BB :)
Dziękuję!
a ten obraz? Mówi Ci coś?Ja brałam przez 10 dni od owulacji 2x1 tabl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję!
a ten obraz? Mówi Ci coś?Ja brałam przez 10 dni od owulacji 2x1 tabl.
Nie dam rady w tym tygodniu już iść, cały tydzień pracuję do 22 a nie ma mnie kto zastąpić teraz już chyba tylko pozostało mi zrobić proga za kilka dni i nie spisywać tego cyklu tak zupełnie na stratyI jedna i druga opcja są wysoce możliwie, tak naprawdę ciężko stwierdzić Mam podobną sytuację w 12dc brak pęcherzyka dominującego jakieś tylko takie małe 11mm i 12mm w 19dc 19mm pęcherzyk i śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa jakby był jeszcze jeden i już pękł Nie rób już testów one nic ciekawego Ci już nie powiedzą, może idź jeszcze do gin na monitoring niech sprawdzi teraz?
W poprzednim cyklu wszystkie były negatywne Dramat jakiśNiestety przy pcos testy owu są niewiarygodne... Mogą wychodzić nawet cały cykl pozytywne. Tak naprawdę tylko ciąża potwierdza prawidłowa owulacje [emoji2]
Tak to trochę wygląda, ale nie znam się na tym, a gin nic nie mówiła, że przyszłam zbyt wcześnie, a jak pytałam czy mam przyjść za kilka dni ponownie to powiedziała, ze nie ma potrzeby weźmie mnie zaraz, jak się człowiek nie upomni o swoje to nic ponad to co konieczne nie zrobiąZ tego co pamiętam to chyba mamy podobnej długości cykle więc nic dziwnego, że 10dc nie było pęcherzyka dominującego może masz późniejsze owulacje?
Niestety nie, ja nawet na własnym USG pytam się 100 razy mojego lekarza co tam widać, nie znam się kompletnie na tyma ten obraz? Mówi Ci coś?
Rozumiem. Ja byłam w takim szoku, jak usłyszałam, że pękł pęcherzyk, że już o nic nie zapytałamNiestety nie, ja nawet na własnym USG pytam się 100 razy mojego lekarza co tam widać, nie znam się kompletnie na tym
Doskonale Cię rozumiem , bo ja miałam tak samo!!W tym cyklu miałam pierwszą owulację od długiegooo czasu, też zapomniałam spytać z tego wszystkiego o parę istotnych rzeczyRozumiem. Ja byłam w takim szoku, jak usłyszałam, że pękł pęcherzyk, że już o nic nie zapytałam
Kiedy testujesz? czy już jesteś po?Doskonale Cię rozumiem , bo ja miałam tak samo!!W tym cyklu miałam pierwszą owulację od długiegooo czasu, też zapomniałam spytać z tego wszystkiego o parę istotnych rzeczy
Dziś 23 dc, chciałam iść w sobotę na bete (26 dc), żeby wiedzieć czy mogę odstawić Duphaston czy brać go dalej W sob będzie 10 dni od owulacji A ty?Kiedy testujesz? czy już jesteś po?
Ale 10dpo beta może jeszcze nie wyjść, a jak się bierze duphaston to nie powinno się sprawdzać bety po 14 dniach?Dziś 23 dc, chciałam iść w sobotę na bete (26 dc), żeby wiedzieć czy mogę odstawić Duphaston czy brać go dalej W sob będzie 10 dni od owulacji A ty?