reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

To mamy mniej wiecej ten sam czas cyklu hahaha to czekam na wiesci od Ciebie i ja tez bede informowac hehe. Zawsze tak jest ze jak czekamy na ciaze to mamy prawie wszystkie objawy a potem okazuje sie ze okres. Ja do tego bylam zdiagnozowana z endometrioza dlatego mialam.mirene. mam nadzieje ze symptomy okresowe bądź ciążowe a nie endo. ;)
Również czekam na wieści od Ciebie 😊 najlepiej te dobre 😁 zawsze raźniej jak ktoś testuje w podobnym terminie 🤪 3mam kciuki ✊

reklama
Dam znać napewno. Ja mam z pracy pakiet w Luxmedzie więc na szczęście o termin nie trudno :)
Ja mam od męża z pracy Medicover ale mamy u nas w mieście jedyną prywatną przychodnie która ma w większości bardzo dobrych specjalistów i terminy są oblegane 🙄

Ja się już nakręcam bo wstałam właśnie z kanapy i mam wrażenie że cycki ważą mi tonę 🙈 w pierwszej ciąży to był mój pierwszy i w zasadzie jedyny objaw, ale staram się tłumaczyć sobie że tkliwe piersi to też objaw PMS 🙄 muszę jakos wytrzymać do czwartku bo mąż chce testować razem ze mną, a wroci dopiero w środę z delegacji, więc najwcześniej możemy w czwartek rano 😳 chyba zwariuję do tego czasu 🤦‍♀️

Ja mam od męża z pracy Medicover ale mamy u nas w mieście jedyną prywatną przychodnie która ma w większości bardzo dobrych specjalistów i terminy są oblegane 🙄

Ja się już nakręcam bo wstałam właśnie z kanapy i mam wrażenie że cycki ważą mi tonę 🙈 w pierwszej ciąży to był mój pierwszy i w zasadzie jedyny objaw, ale staram się tłumaczyć sobie że tkliwe piersi to też objaw PMS 🙄 muszę jakos wytrzymać do czwartku bo mąż chce testować razem ze mną, a wroci dopiero w środę z delegacji, więc najwcześniej możemy w czwartek rano 😳 chyba zwariuję do tego czasu 🤦‍♀️
No to czekam na dobre wieści od Ciebie :) 3mam kciuki :)

Przekonałyście mnie 😅 ale muszę tydzień czekać 😫 idę w piątek o 17:45, w sumie będę już 3 dni przed okresem wtedy, oby to szybko zleciało. Ale apropo tej wariatki to faktycznie będę musiała się gęsto tłumaczyć. Bo od czasu mojej ostatniej wizyty u tego ginekologa byłam też u ginekolog która socjalizuje się w poronieniach nawykowych i na podstawie wyników badań to ona kazała brać mi encorton i ten progesteron dopochwowo. Teraz będę musiała zapytać mojego gina czy podziela jej plan działania i w ogóle tak głupio bo wyjdzie ze jakoś podważam jego kompetencje 🙄 no i zaliczyłam też wizytę we Wrocławiu bo podejrzewałam u siebie endometrioze więc też mu o tym wspomnę, może go to zmobilizuje do szybkiego działania
Ja uwazam ze to nic złego, ze konsultowalas sie z innymi lekarzami. Takze wal smialo co tam Ci na sercu lezy 😁
Nie wiem dziewczyny co robić doradźcie 😥 od wczoraj dalej miesiączka sie nie rozkręciła, jest tylko jakby brudna krew w środku 😔 co to może być i co robić dalej
moze to byc plamienie inplantacyjne a moze to byc miesiaczka. Oby to bylo to 1 ✊🏼✊🏼😍 ja mialam tak pierwszy cykl po progesteronie ze okres byl tylko „w srodku” . Podpaska praktycznie czysta przez caly okres, w srodku krew, ktora widoczna byla przy sikaniu i podcieraniu. Bierzesz jakies leki?

U mnie dzisiaj 21dc i chyba zaczął mi się okres 🤯 na papierze po podcieraniu jasno czerwona krew... Masakra, pierwszy raz mam taką sytuację. U mnie cykle zawsze były regularne. Przed poronieniem 26/28 dni a teraz 29/31. Mega dziwne, a jeszcze w poniedziałek miałam te testy owu pozytywne, co jest z tym cyklem?
Moze to plamienie inplantacyjne? ✊🏼✊🏼

Dziewczyny powtórzyłam test 27 dc. (28-29) . Widać?

Załączniki

• IMG_20210509_064929118.jpg
    IMG_20210509_064929118.jpg
    755 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Do góry