Truskawka9119
Fanka BB :)
Widać!
Dziewczyny powtórzyłam test 27 dc. (28-29) . Widać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny powtórzyłam test 27 dc. (28-29) . Widać?
Boje się uwierzyć. Jutro muszę iść na bete bo mam za wysokie TSH. A do pracy na 6 ..No oczywiście, że widać Gratulacje!
Tutaj widać bardziej gratulujęZrobiłam jeszcze jeden ostatni jaki miałam.Zobacz załącznik 1268860
moze to byc plamienie inplantacyjne a moze to byc miesiaczka. Oby to bylo to 1 ja mialam tak pierwszy cykl po progesteronie ze okres byl tylko „w srodku” . Podpaska praktycznie czysta przez caly okres, w srodku krew, ktora widoczna byla przy sikaniu i podcieraniu. Bierzesz jakieś leki?
No niestety wszystko musi wrócić do siebie. Rzadko kiedy po zabiegu jest od razu wszystko tak jak wcześniej.Niestety to miesiączka.. rozkręciła się zołza
A leków żadnych nie biorę bo nigdy tak nie miałam. Po zabiegu lyzeczkowania organizm mi zeswirowal
Bardzo mi przykroNiestety to miesiączka.. rozkręciła się zołza
A leków żadnych nie biorę bo nigdy tak nie miałam. Po zabiegu lyzeczkowania organizm mi zeswirowal
Widać widac!Dziewczyny powtórzyłam test 27 dc. (28-29) . Widać?