reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja nie wytrzymałam i zrobilam dzis test clearblue early days. Jestem w 8dpo i wyskoczyła blada kreska ktora mozna normalnie zobaczyć. Czekam.na dalszy rozwój akcji pojutrze będę się testować znowu :) trzymajcie kciuki bo to moj pierwszy cykl staran po wyciagnieciu spirali :) zdjęcie raczej nie uchwyci kreski więc wrzucę coś jak kreska stanie się bardziej widoczna. Mam nadzieje ze się kreska poprawi za dwa dni :)

reklama
@mariaantonina96 spokojnie, sama ciąża jest już obciążeniem dla organizmu, a łyżeczkowanie to jednak też ingerencja z zewnątrz. U mnie po łyżeczkowaniu na obu jajnikach zrobiły się torbiele, przy czym nigdy nie miałam z czymś takim problemów 🙄 mnie wystarczyło być w ciąży 8 tygodni, żeby po poronieniu wpaść w popordowe zapalenie tarczycy 🙄 z niedoczynności w nadczynność i tak w kółko. Hormony pewnie też się rozregulowały 🤷‍♀️ ile jesteś po zabiegu??

A u mnie rano czysto na papierze, a jak wróciliśmy ze spaceru to wkładka do wymiany bo wyleciało znów trochę takiej starej brązowej krwi 🙄 na spacerze chodziłam dumna jak paw bo sama nakręcam się myślą że pewnie jestem już w ciąży a coś czuje ze znów będę miała niedługo kibel zimnej wody na łeb 🤦‍♀️🙈
Moze miałaś implantacje ? Spokojnie bedzie dobrze najgorsze jest czekanie , trzymam mocno kciuki

Ja nie wytrzymałam i zrobilam dzis test clearblue early days. Jestem w 8dpo i wyskoczyła blada kreska ktora mozna normalnie zobaczyć. Czekam.na dalszy rozwój akcji pojutrze będę się testować znowu :) trzymajcie kciuki bo to moj pierwszy cykl staran po wyciagnieciu spirali :) zdjęcie raczej nie uchwyci kreski więc wrzucę coś jak kreska stanie się bardziej widoczna. Mam nadzieje ze się kreska poprawi za dwa dni :)
No to trzymam kciuki :) nam z synem też się udało za pierwszym razem z tym że ja brałam anty w tabsach, a teraz jak się znowu staramy to od stycznia się nie udaje :/

Jejku, super wieści 😍 oby kreseczka ciemniała. Nam się przy pierwszej ciąży też udało za pierwszym podejściem. Na totalnego luzaka podeszlismy do tematu, ja z nastawieniem że przecież pary starają się miesiącami więc niemożliwe żeby zaskoczyło. Mąż poganiał żeby szybko robić test i blada kreseczka wyszła już 4 dni przed małpą 😍 ale nie było happy endu niestety. Teraz mamy drugi cykl no i tak jak napisałaś, może to implantacja choć średnio pokrywa mi się to z kalendarzykiem 🙈 no ale cóż, muszę czekać. Jak my wszystkie 😁

Jejku, super wieści 😍 oby kreseczka ciemniała. Nam się przy pierwszej ciąży też udało za pierwszym podejściem. Na totalnego luzaka podeszlismy do tematu, ja z nastawieniem że przecież pary starają się miesiącami więc niemożliwe żeby zaskoczyło. Mąż poganiał żeby szybko robić test i blada kreseczka wyszła już 4 dni przed małpą 😍 ale nie było happy endu niestety. Teraz mamy drugi cykl no i tak jak napisałaś, może to implantacja choć średnio pokrywa mi się to z kalendarzykiem 🙈 no ale cóż, muszę czekać. Jak my wszystkie 😁
Oby moja blada kreska urodziła się zdrowa. Tak się boję ze poronie.. tyle się słyszy. Dla Ciebie dużo wytrwałości dasz rade i coś czuję że jest coś na rzeczy :)

Gratulacje !!!!
I.mi udało się zrobić zdjęcie testu. Nie wiem czy cos będzie widać.
20210509_173124.jpg

reklama
Do góry