reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, naprawdę Dziekuje za słowa otuchy i podzielenie się swoimi historiami 😌 BARDZO mi to pomaga przetrwać... jak nie mocz to krew z kałem 🤨😂 zostało mi się zbadać i śmiać z moich perypetii bo inaczej serio idzie oszaleć 🙃
Ale zobacz jaka będziesz przebadana wzdłuż i wszerz ;D. Trzymam kciuki, żeby było dobrze 😘.

reklama
No mam nadzieje, ze odrazu ci strzela 2 kreski. Ja poki co ten cykl na czysto bez niczego. Chcemy zobaczyc czy bedzie owu, itd. Jak nie to wtedt znowu wdrazamy clo. 😉
Skoro wiesz co na Ciebie działa, to powinno być okej nawet gdy teraz bez żadnych wspomagaczy próbujesz to w razie,,w" wiesz czym się ue ratować :) zawsze mnie to ciekawiło właśnie czy jeśli przez stymulacje naprawi się owulacje czy to już pozostaje, czy przy staraniach o drugą dzidzie trzeba znów się stymulować, ale też się w to nie zagłębiałam bo najpierw trzeba spłodzić pierwsza dzidzie :D clo jest chyba mocniejsze od letrozolu co? Mi jak przepisywała to z tą swoją pomocnica dyskutowała, że najpierw letrozol, a w ostateczności clo. Z tym że prócz bezowulacyjnych cykli nic mi nie dolega, żadnej tarczycy, cukrzycy, pcos czy jakiś hormonów nie w normie (no oprócz progesteronu, ale to normalne przy bezowulacyjnych) to może i letrozol ogarnie sprawę :) czego bardzo sobie życzę :D

Ja czekam na miesiączkę i też zaczynam pierwszy stymulowany cykl 😊 Mam duże nadzieję z tym związane ☺️☺️
Oj też czekałam na miesięczke jak szalona :) i o dziwo w punkt 28 dni i była. A mam cykle grubo ponad 40 dni. I dziś ostatnia kapsułka letrozolu i za tydzień w 13 dc na monitoring.
Oby @ była jak najprędzej! I zaczynamy działać :) czym będziesz stymulowana? :):D

Wiem jak to jest bardzo przy pierwszej stymulacji Closibegytem tex chodziłam jak potłuczona. Mnie ten zastrzyk niestety mocno zniechęcił bo musiałam się z moim kochać w konkretnym dniu i o konkretnej godzinie. I niby byliśmy wtedy na urlopie ale jakoś tak to całe "wymuszone" przytulanie mnie dobiło. Teraz juz jestem spokojniejsza duzo i chyba w głowie sobie poukładałam co nieco przez ostatnie pół roku wiec myske ze teraz troszke inaczej do tego bym podeszła. Ale cóż - to chyba przychodzi z czasem. Moja rada- postaraj się przekuć stres w ekscytacje. Bo stres nie jest dobrym doradca a jak będziesz do tego podchodzić w pozytywny sposób (nawet jeśli mocno emocjonalny 😅) to jest większa szansa ze sie uda zaskoczyć i wszystko pojdzie zgodnie z planem. To co czekamy najpierw do 28.04 a pozniej na Ciebie do 30.04? 😉
Oj tak czekamy czekamy! :D
Swoją drogą fajnie że stoimy na tym samym a nawet jesteśmy dokładnie w tym samym dniu cyklu :D złożyło się nieźle :p
Nooo, hahah sama wiesz ze z tym stresem łatwo powiedzieć a trudniej zrobić :D jestem taka zajarana że czekam na ten monitoring jak stuknięta haha :) teraz człowiek już wie że wszystko idzie w dobra stronę, a nie to co u gina na nfz. Ovarin i duphaston. Porażka po prostu....
A co z tym zastrzykiem to gdzie się robi go? Samemu czy lekarz? No to faktycznie może być flustrujace kochać się o wyznaczonej godzinie na przymus. :(

Nawet nie wiecie jaką mam ochotę na pączka, jagodziankę i chałkę z miodem🤦‍♀️ a dieta z niskim indeksem i co gorsza 48 kilo na wadze...

A ile masz wzrostu, że to taka tragedia ? 😀 Mi ciągle mówią, że za mało, lekarze się czepiają, ale jakoś nie mogę zatrzymać wagi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry