reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ja miałam zabieg łyżeczkowania, przy pierwszym okresie też że mnie leciala sama krew, byłam podwójnie zabezpieczona a i tak co 3h musiałam wymieniać i tampon i podpaskę, to było straszne dla mnie, trwało ok 5 dni, już miałam zamiar dzwonic do lerzarza po tabletki hamujące krwawienie ale na szczęście się uspokoiło, przy drugim leciało trochę słabiej i pojawiło się kilka drobnych skrzepów
Tyle że ja łyżeczkowana byłam w czerwcu, więc organizm miał już mnóstwo czasu żeby się unormować 😕
Powiem Wam że zaczynam się znowu martwić i wraca do mnie widmo endometriozy... Miesiąc po zabiegu miałam torbiel krwotoczna na jajniku i lekarz mówił że to może być ognisko endometriozy. Ale trobiel się wchłonęła i uspokajał że to na pewno nie to. Ja mam co prawda bolesne miesiączki ale zwykle przeciwbólowe dawały sobie rade. Ostatnio na kontroli byłam w okolicach owulacji ale jeszcze przed a ginekolog powiedziała że chyba już po bo widzi płyn w zatoce. Okazało się że pęcherzyk jeszcze nie pękł a jak czytałam o tym płynie no to jego obecność w pierwszej fazie cyklu świadczy wlasnie m. in. o endometriozie 🤢😢 wiem że diagnostyka tego dziadostwa jest ciężka i pewnie jak zapytam o to na wizycie to lekarz stwierdzi że nie mam się czym martwić 😔

reklama
Dziewczyny czy tylko ja widzę?

Załączniki

• 20210419_070248.jpg
    20210419_070248.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 151
  • 20210419_070101.jpg
    20210419_070101.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 150
Hej dziewczyny, wszystkim co już zatestowaly i maja wyczekane II - gratulacje z całego [emoji3590]. A kto w tym tygodniu testuje i co ( ovu lub ciąża)? Dawać tu się zwierzać- kiedy dzień testowania, jakie objawy, nastrój. @Gryfin, jak piesek?

Ja jestem 3dpo wiec jeszcze 11 dni do testu [emoji6] nic ekscytującego się już nie wydarzy w najbliższej przyszłości u mnie [emoji23]

reklama
Ja jestem 3dpo wiec jeszcze 11 dni do testu [emoji6] nic ekscytującego się już nie wydarzy w najbliższej przyszłości u mnie [emoji23]
No to najlepszy czas na jakiś tasiemiec z netflix’a 😁 i szybko zleci. Mnie akurat ratuje narazie, ze zostałam na 2 tygodnie sama w dziale ( druga osoba na urlopie) to nie wiem jak się nazywam i o testowaniu narazie nie myśle. Mam zatestowac w czwartek/ piątek.

Do góry