Eh.. stracilam nadzieje.. caly czas mam wrazenie ze @ zaraz przyjdzie.. po negatywnym tescie jestem prawie pewna ze rano bedzie.. ale dziekujeNie ma nawet cienia? To poczekaj może jeszcze 2-3 dni i jeśli @ nie przyjdzie to zrobiłabym jeszcze raz, o tej godzinie faktycznie na wczesnym etapie może nic nie wyjść :/ nie nastawiaj się ale tez nie przekreślaj tego
reklama
Kapozi
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Powiedzcie czy miałyście kiedykolwiek potwierdzona owulacje mimo braku sluzu płodnego? Robię testy owulacyjne (clearblue) w 20dc (mam długie cykle) pokazała się uśmiechnięta buźka, ale w ogóle nie zauważyłam śluzu. Dość mocno bolało mnie podbrzusze, ale poza tym wspomnianego śluzu brak.
tak, ja mam marny śluz i nie jest przezroczysty. Kiedy brałam olej z wiesiołka był taki jaki powinien ale zapomniałam go brać a później nie chciałam zachamowac owulacji i za dużo tych leków już mam i nie mam czasu w ciągu dnia na jeszcze jeden z przerwami 2-godzinnymi conajmniejWitajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Powiedzcie czy miałyście kiedykolwiek potwierdzona owulacje mimo braku sluzu płodnego? Robię testy owulacyjne (clearblue) w 20dc (mam długie cykle) pokazała się uśmiechnięta buźka, ale w ogóle nie zauważyłam śluzu. Dość mocno bolało mnie podbrzusze, ale poza tym wspomnianego śluzu brak.
Dziewczyny z hashimoto ja od dwóch miesięcy jakoś pije prawie codziennie soki NFC imbir+kurkuma. Ma jeszcze udowodnione działanie poza mogę, mega przeciwzapalnym, przeciw nowotworowe i dużo innych super plusów wiec polecam! Teraz w lidlu jest z pomarańcza i cytryna zobaczymy jak moje atpo i atg w piątek sobie zbadam, yo będzie moj 10dpo i wiem, ze jestem głupia ale jak już tam będę to...
Załączniki
O matko, to trzeba robic jakies przerwy? Ja łykam jak lecitak, ja mam marny śluz i nie jest przezroczysty. Kiedy brałam olej z wiesiołka był taki jaki powinien ale zapomniałam go brać a później nie chciałam zachamowac owulacji i za dużo tych leków już mam i nie mam czasu w ciągu dnia na jeszcze jeden z przerwami 2-godzinnymi conajmniej
Co to są soki NFC?
bierze się go do owulacji z tego co wiem a soki NFC to tłoczone i nie z koncentratówO matko, to trzeba robic jakies przerwy? Ja łykam jak leci
Co to są soki NFC?
Stelle
Ja zaszłam w ciążę nie mając w ogóle płodnego śluzu jak zobaczyłam wtedy dwie kreski na teście to byłam w ciężkim szoku. Teraz wspomagam się olejem z wiesiołka bo przeszkadza mi ta wieczna "suchość" ale jak zapominam o piciu wody to nawet olej niewiele pomagaWitajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Powiedzcie czy miałyście kiedykolwiek potwierdzona owulacje mimo braku sluzu płodnego? Robię testy owulacyjne (clearblue) w 20dc (mam długie cykle) pokazała się uśmiechnięta buźka, ale w ogóle nie zauważyłam śluzu. Dość mocno bolało mnie podbrzusze, ale poza tym wspomnianego śluzu brak.
Stelle
Dziewczyny, czy któraś z Was ma skrzepy podczas miesiączki? Ja od czasu poronienia mam paskudne okresy... Leci ze mnie jak z kraju a na domiar złego ciągle czuje jak wypada że mnie galareta ginekolog kazała zwiększyć acard z 75 na 150 i ostatni okres miałam już całkiem, całkiem a teraz znowu powtórka z rozrywki. Zaczęło się niewinnie a wieczorem już masakra
Ja miałam zabieg łyżeczkowania, przy pierwszym okresie też że mnie leciala sama krew, byłam podwójnie zabezpieczona a i tak co 3h musiałam wymieniać i tampon i podpaskę, to było straszne dla mnie, trwało ok 5 dni, już miałam zamiar dzwonic do lerzarza po tabletki hamujące krwawienie ale na szczęście się uspokoiło, przy drugim leciało trochę słabiej i pojawiło się kilka drobnych skrzepówDziewczyny, czy któraś z Was ma skrzepy podczas miesiączki? Ja od czasu poronienia mam paskudne okresy... Leci ze mnie jak z kraju a na domiar złego ciągle czuje jak wypada że mnie galareta [emoji1785] ginekolog kazała zwiększyć acard z 75 na 150 i ostatni okres miałam już całkiem, całkiem a teraz znowu powtórka z rozrywki. Zaczęło się niewinnie a wieczorem już masakra [emoji849]
reklama
coca
Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Powiedzcie czy miałyście kiedykolwiek potwierdzona owulacje mimo braku sluzu płodnego? Robię testy owulacyjne (clearblue) w 20dc (mam długie cykle) pokazała się uśmiechnięta buźka, ale w ogóle nie zauważyłam śluzu. Dość mocno bolało mnie podbrzusze, ale poza tym wspomnianego śluzu brak.
Ja przed wiesiołkiem nie zauważałam śluzu, ale gin mówiła, ze w środku jest i to dobry [emoji6] po wiesiolku jest lepiej [emoji16]
Podziel się: