reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Tak, tak by wcychodziło. Zamierzam testować, już mnie oczywiście trzącha, żeby zrobić jutro, ale wiem, że nie powinno się tak wcześnie. Z resztą już tyle razy testowałam przed terminem spodziewanej miesiączki, a potem przychodziła jak w zegarku... postaram się wytrzymać chociaż do piątku.
Cykle mam zazwyczaj 28/29 dni bardzo rzadko mam odchylenia.

Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Dziewczyny moje wyniki po 6 tyg brania euthyrox 25 co sadzicie,dla mnie to tsh to porażka jakas myslalam ze spadnie więcej 😔i to wapno ponad normę juz co o tym myslec jutro zadz do mojej endokrynolog

Załączniki

• Screenshot_20210323-194813_Chrome.jpg
    Screenshot_20210323-194813_Chrome.jpg
    114,5 KB · Wyświetleń: 108
Dziewczyny moje wyniki po 6 tyg brania euthyrox 25 co sadzicie,dla mnie to tsh to porażka jakas myslalam ze spadnie więcej 😔i to wapno ponad normę juz co o tym myslec jutro zadz do mojej endokrynolog
Właśnie, ważne jaki miałaś wynik wcześniej, a 3 to też nie jest jakaś tragedia, spokojnie z tego zejdziesz, głowa do góry :)

3.850 mialam wcześniej....a ft3 i ft 4 jest wporzadku co do tsh moze znasz sie bo ja od stycznia zaczelam przygodę z hashimoto😔a to wapno wysokie cos zlego oznacza
To faktycznie tsh mało co spadło. Ja miałam ponad 4 i w ciągu 3 tygodni spadło mi do 0,27. Ale najlepiej skonsultuj to z endokrynologiem, pewnie albo zmieni dawkę albo lekarstwo :)

3.850 mialam wcześniej....a ft3 i ft 4 jest wporzadku co do tsh moze znasz sie bo ja od stycznia zaczelam przygodę z hashimoto😔a to wapno wysokie cos zlego oznacza
No mnie się wydaje, że to TSH właśnie fajnie spadło, skoro dopiero od 6 tygodni bierzesz leki. Może dostaniesz zwiększoną dawkę i będzie tylko lepiej :) Głowa do góry, ważne, że spada!

3.850 mialam, płakać mi sie dzis chce caly dzien a te wyniki jeszcze bardziej to poglebily i wogole masakra jakaś 😪
Kochana, ja schodziłam dokładnie z tego samgeo wyniku, po 2,5 miesiąca euthyroxy 25 mam 2,14. Daj sobie trochę czasu, skonsultuj z lekarzem i może dobierze inną dawkę. I nie płakać, naprawdę nie jest źle! :)

reklama
Do góry