reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
3.850 mialam, płakać mi sie dzis chce caly dzien a te wyniki jeszcze bardziej to poglebily i wogole masakra jakaś 😪
Nie poddawaj się :) Postaraj się myśleć pozytywnie, lekarz napewno coś wymyśli :) wiem co czujesz bo u mnie było tak samo. Jak nie tsh to prolaktyna i dopiero po paru miesiącach starań okazało się ze leki na migrenę które biorę codziennie źle wpływają na wyniki. Odstawiłam je i udało nam się zająć w ciąże. Fakt ze poroniłam w 7 tygodniu ale nie będziemy się poddawać :) mam wrażenie ze jeszcze bardziej optymistycznie do tego podchodzę niż te 7 miesięcy temu kiedy zaczęliśmy się starać :)

A co bralas i jaka dawke ze tak szybki spadlo?jutro zadz sie umowie na wizyte
Tez miałam euthyrox 25, 1 tabletka dziennie, minimum pół h przed śniadaniem . Ale pamietam ze lekarka tez mówiła ze są większe dawki i zobaczymy jak działa na organizm. Po tym jak spadło tak bardzo to biorę w pt-niedzieli tylko po pół tabletki zamiast całej

3.850 mialam, płakać mi sie dzis chce caly dzien a te wyniki jeszcze bardziej to poglebily i wogole masakra jakaś 😪
Tabletkę bierz na czczo i popijaj wodą przegotowaną. Najlepiej 1h przed śniadaniem. Z kawą lepiej poczekać 3-4 h po przyjęciu tabletki. Często się zdarza że lek się słabo wchłania właśnie przez to że za szybko coś jemy albo pijemy. Ft 4 masz na dolnej granicy a powinno być chociaż w połowie. Najwyżej dostaniesz trochę wyższą dawkę. Ja np biorę letrox 100 więc dużo więcej niż ty

Tabletkę bierz na czczo i popijaj wodą przegotowaną. Najlepiej 1h przed śniadaniem. Z kawą lepiej poczekać 3-4 h po przyjęciu tabletki. Często się zdarza że lek się słabo wchłania właśnie przez to że za szybko coś jemy albo pijemy. Ft 4 masz na dolnej granicy a powinno być chociaż w połowie. Najwyżej dostaniesz trochę wyższą dawkę. Ja np biorę letrox 100 więc dużo więcej niż ty
Ja właśnie od dzisiaj biorę euthyrox 50 i tak się zastanawiam: czy można robić tak, że ustawię sobie budzik godzinę przed tym, jak normalnie wstaję, wtedy wezmę tabletkę i pójdę dalej spać? 😅 Nie wyobrażam sobie nie wypić szklanki wody tuż po przebudzeniu, no i też często rano jestem mega głodna, więc dla mnie to lepsze rozwiązanie. Chyba nie ma z tym problemu, prawda?

reklama
Ja właśnie od dzisiaj biorę euthyrox 50 i tak się zastanawiam: czy można robić tak, że ustawię sobie budzik godzinę przed tym, jak normalnie wstaję, wtedy wezmę tabletkę i pójdę dalej spać? 😅 Nie wyobrażam sobie nie wypić szklanki wody tuż po przebudzeniu, no i też często rano jestem mega głodna, więc dla mnie to lepsze rozwiązanie. Chyba nie ma z tym problemu, prawda?

Ja tak robię. Rano mierze temperature, biorę Euthyrox i jak mogę to idę spać. Jeśli tylko nie muszę być przed świtem na nogach to korzystam. 😀

Do góry