reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Niestety muszę cię zmartwić. Letrox stosuje się w niedoczynności tarczycy. Nie stymuluje owulacji.
to prawda. Jedno z drugim ma niewiele wspólnego. Przyjmuję euthyrox lub letrox zamiennie od ponad 3 lat w związku z niedoczynnością tarczycy i oczywiście chora tarczyca może niekorzystnie wpływać na jajeczkowanie, ale przyjmowanie letroxu ma za zadanie regulować pracę tarczycy a nie wywoływać jajeczkowanie. Stymuluje się zazwyczaj przez podawanie clostylbegytu, aromku, lametty, w dalszej perspektywie pojawiają się zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka, zazwyczaj pregnyl lub ovitrelle

Dziewczyny po ostatniej miesiączce mialam dziwna akcje z plamieniem 2 dni to trwalo....2 msc temu odstawilam anty byc moze to od tego....teraz jak sprawdzam sluz jest brazowy ....masakra jakas ide we wtorek na badania tsh bo biore leki mam hashimoto i mam pytanko mam zbadac tsh ft3 ft4 i wapn bo mialam na gornej granicy to zalecenia endokrynologa po 6 tyg stosowania euthyrox 25 co jeszcze zbadac sobie dodatkowo jak już beda mi pobierać krew....będę w 11 dniu cyklu akurat....

Dziewczyny po ostatniej miesiączce mialam dziwna akcje z plamieniem 2 dni to trwalo....2 msc temu odstawilam anty byc moze to od tego....teraz jak sprawdzam sluz jest brazowy ....masakra jakas ide we wtorek na badania tsh bo biore leki mam hashimoto i mam pytanko mam zbadac tsh ft3 ft4 i wapn bo mialam na gornej granicy to zalecenia endokrynologa po 6 tyg stosowania euthyrox 25 co jeszcze zbadac sobie dodatkowo jak już beda mi pobierać krew....będę w 11 dniu cyklu akurat....
trudno coś poradzić w ciemno. Badania powinien ewentualnie ustalić ginekolog po zbadaniu Cię i przeprowadzeniu z Tobą wywiadu. Do badań tarczycowych natomiast dołożyłabym anty tg i anty tpo

trudno coś poradzić w ciemno. Badania powinien ewentualnie ustalić ginekolog po zbadaniu Cię i przeprowadzeniu z Tobą wywiadu. Do badań tarczycowych natomiast dołożyłabym anty tg i anty tpo
Mialam ostatnio te anty robione miesiąc temu....endokrynolog chce sprawdzić czy spada tsh....do ginekologa sie zapisalam ale za 2 tyg a we wtorek ide na badania i pomyslalam ze moze cos więcej zbadac

Ja po odstawieniu anty dluuuuugi czas miałam plamienia, organizm się hormonalnie regulował. Ale nie miałam i nie mam innych problemów np. z tarczyca [emoji6]

Ja po odstawieniu anty dluuuuugi czas miałam plamienia, organizm się hormonalnie regulował. Ale nie miałam i nie mam innych problemów np. z tarczyca [emoji6]
No u mnie ten miesiac takie anomalia.a tez mialas takie krotkie miesiaczki ja 2 dni i juz po....dosc obfite ale krótkie na szczęście pojawiaja sie co 31 dni bez opóźnien....

No u mnie ten miesiac takie anomalia.a tez mialas takie krotkie miesiaczki ja 2 dni i juz po....dosc obfite ale krótkie na szczęście pojawiaja sie co 31 dni bez opóźnien....

Anty wyregulowaly mi długość i intensywność miesiączki, miałam długie i obfite a po odstawieniu są przeciętne [emoji6] niemniej po odstawieniu anty dużo się w organizmie dzieje, u niektórych powrót do równowagi trwa krócej, u innych dłużej.

reklama
Do góry