X
Xwawelx
Gość
Jejku, dziekuje Ci... wiem partner tez mi mówi, ze powinnam myśleć optymistycznie, ponieważ musi się udać. Ja jednak mam nadzieje, ze ona sama zniknie po @.@Xwawelx ja miałam torbiel ciut ponad 5 cm pare lat temu. Lekarz - młotek sugerował tylko laparoskopię. Poszłam do innego, kazał poczekać i przyjść jeszcze raz na usg po kolejnej @. Tak zrobiłam. Wchłonęła się sama lub pękła - sama nie wiem. Wystarczył 1 cykl. To nie jest 9 cm, ale tez już duża torbiel. Narazie nie panikuj, ale wszelkie możliwe obawy rozwieje tylko lekarz. Obyś trafiła na dobrego specjalistę. Ściskam mocno! Nie padaj na duchu. Dobry specjalista potrafi zdziałać cuda- tylko niektóre z nas potrzebują więcej opieki
Jak powinnam liczyć teraz cykl, po poronieniu ? Piątek jako 1 dzien cyklu? Fakt faktem mialam tylko krwawienie 1,5 dnia. Oczywiście tu nie liczę na żaden cud, ze zajde, bo pewnie z ta torbielą byłoby to niebezpieczne i nie dałoby rady. Wiec chcialabym wyliczyć sobie kiedy mogłabym spodziewać się miesiączki. Mam nadzieję, ze lekarz też uzna, ze torbiel zniknie tymbardziej, ze ona wyhodowana została na clo, bo przecież miala zniknąć.