reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej! Miłęgo dnia :)

I jestem takiego zdania jak Wy :D chociaż my dość często mamy chęci, więc nawet poza staraniami i tak wychodzi nam co 2 dzień mniej więcej. A propo zajścia od pojedynczego stosunku, moja przyjaciółka właśnie się dowiedziała, ze tak zaszła - poszła na monitoring, okazało się, ze pęcherzyk dzień wcześniej pękł, a ona akurat zaszała z mężem :D a starali się 2 lata... Więc dla nas tez jest nadzieja!

reklama
Kochane,
gratuluje dziewczynom co zobaczyly dwie kreseczki i czekam na potwierdzenie ze jest wszystko dobrze! :)
A co do Waszej wcześniejszej rozmowy, to moja kolezanka 4x byla w ciazy i ani razu nie widziała na tescie dwie kreseczki, nie wiem jakim cudem 😅
Ale za to moja kuzynka 4x tydzien przed okresem wiedziala ze jest w ciazy i 4 dni przed zawsze miala potwierdzenie :D

Cześć dziewczyny, to znowu ja. Piszecie w tempie ekspresowym.
Chyba się muszę dołączyć, bo nie mam z kim rozmawiać, a po prostu się boję...
To pisała wcześniej.

No i jakoś tak wyszło, że nie skorzystała z leków powyżej bo wyszedł test pozytywny :)
Radość, strach, obawa.
Po dwóch kreskach od razu gin. Przepisał Neoparin raz dziennie, 3 x luteine pod język, 2 x kwas foliowy.
24 marca jadę na wizytę z badaniem. Wcześniej nie badał, bo i tak nic nie byłoby widać.
Boję się. Poza partnerem nikt nie wie o ciąży.
Kochana, trzymam kciuki za Ciebie. Trzymam kciuki żeby była donoszona. ❤❤

Dziewczyny jak nie wiem jak wy to robicie że się przytulacie co drugi dzień 🥴 bardzo kocham swojego męża i jest baaardzo atrakcyjnym mężczyzną ale w ciągu tygodnia kiedy pracuję, jestem tak zmęczona i wypompowana (głównie psychicznie ale fizycznie trochę też, pracuje jako kierownik dużego sklepu z bielizną) że nie mam po prostu siły na przytulanki... 1-2 w tygodniu to jest u nas max 🙄🙈
Lepiej się śpi po przytualankach i lepiej wypoczywa 😂 😈 my narazie mamy siły, ale jak się trafi jakiś dzień, ze któreś jest zmęczone No to wiadomo, ze odpuszczamy 😊 my wstajemy po 5 wiec rano nie przejdzie, chociaż wcześniej się zdarzało, ale nie w czasie starań 😄 dla mnie to takie rozluźnienie po całym dniu, tak to bardziej traktuje niż typowo bobosexy 😁

Lepiej się śpi po przytualankach i lepiej wypoczywa 😂 😈 my narazie mamy siły, ale jak się trafi jakiś dzień, ze któreś jest zmęczone No to wiadomo, ze odpuszczamy 😊 my wstajemy po 5 wiec rano nie przejdzie, chociaż wcześniej się zdarzało, ale nie w czasie starań 😄 dla mnie to takie rozluźnienie po całym dniu, tak to bardziej traktuje niż typowo bobosexy 😁
A to akurat prawda ze lepiej się wypoczywa po 🙈😁 jesteś rocznik 95? Wnioskuję z Twojego nicku, ja jestem 95 i nie spodziewałam się że spotkam tu równolatkę 😁

Haha nie wiem, może przez tych wszystkich lekarzy którzy mi przez 3 lata wmawiali że takie młode kobiety jak ja bez problemu zachodzą w ciążę 🤣
Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić 😄 Ja już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama” 😊

reklama
Do góry