reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Powiem Wam dziewczyny, że jestem wdzięczna za to forum i za Was 🥺 chociaż nie zawsze jest tu kolorowo i czasem zdarzają się zgrzyty to wiem, że sama bym sobie nie dała rady przez te wszystkie miesiące starań i sama też bym się tyle nie nauczyła w tak krótkim czasie co od Was 😁 Dziękuję 💛 <wzrusz>

Ps: Ojjjj chyba @ roku się zbliża 😂
Ja jestem tu na forum bardzo krótko ale BARDZO się cieszę że tu trafiłam, jeszcze od nikogo nie dostałam tyle zrozumienia co od Was ❤ także zgadzam się z Tobą w 100% 🤗

reklama
Mnie też to doprowadza do szewskiej pasji, ja nie chcę mieć dzieci za 5 czy 10 lat tylko TERAZ, nie rozumiem że niektórym jest tak ciężko to zrozumieć? Mój mąż jest 6 lat ode mnie starszy, w tym roku 32 kończy i też mówi że przez tych lekarzy zostanie w końcu ojcem jak skończy 40.... Poza tym też chciałabym mieć dużą rodzinę, sama mam dwójkę rodzeństwa i nic lepszego nie mogło mnie spotkać. Na szczęście w styczniu tego roku trafiliśmy na bardzo dobrą klinikę leczenia niepłodności i W KONĆU ktoś nas wziął na poważnie i wdrożył odpowiednie kroki żeby nam pomóc 🙏🏻
No to cudownie <3 Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło

Dziewczyny jak nie wiem jak wy to robicie że się przytulacie co drugi dzień 🥴 bardzo kocham swojego męża i jest baaardzo atrakcyjnym mężczyzną ale w ciągu tygodnia kiedy pracuję, jestem tak zmęczona i wypompowana (głównie psychicznie ale fizycznie trochę też, pracuje jako kierownik dużego sklepu z bielizną) że nie mam po prostu siły na przytulanki... 1-2 w tygodniu to jest u nas max 🙄🙈
Ja różnie 🤷 zdarza się nawet codziennie 😂 tylko czasami na śpiocha 😂😂😂 soft na misiaczka 🙂 działa niesamowicie relaksująco po całym dniu 🙂 wcześniej jakaś miła kąpiel w solach. Ale są też takie dni, że wchodzę to łóżka i śpię 😂 nawet nie wiem kiedy zasypiam.

Dziewczyny! Wygląda na to, że to straszenie pustym jajem było tylko straszeniem :D dzisiaj według usg 7t+5, jest serduszko, a młody/a ma "już" 1.36 cm :D
Zdrówka dla Was ❤

Kiedyś mamaginekolog mówiła na story, że z jej doświadczenia wynika, że w zdecydowanej większości przypadków jak lekarz podejrzewa puste jajo i każe przyjść na następne usg, to na następnym usg jest wszystko ok. Zazwyczaj to poprzednie usg było po prostu trochę za szybko zrobione.

Dziewczyny! Wygląda na to, że to straszenie pustym jajem było tylko straszeniem :D dzisiaj według usg 7t+5, jest serduszko, a młody/a ma "już" 1.36 cm :D
Gratuluję!! Teraz ja z moim charaakterem bym poszła do tej ginekolog i powiedziala "mylila sie pani i empatii proszę nabrać" 😂
Mi tyle osób w zyciu powiedzialo ze nie dam rady ze mnie to juz odczuliło 😅

reklama
Zdrówka dla Was ❤

Kiedyś mamaginekolog mówiła na story, że z jej doświadczenia wynika, że w zdecydowanej większości przypadków jak lekarz podejrzewa puste jajo i każe przyjść na następne usg, to na następnym usg jest wszystko ok. Zazwyczaj to poprzednie usg było po prostu trochę za szybko zrobione.
Ale tutaj to chyba byla pewna babka ze to puste jajo ;p . Co innego powiedziec pacjentce "za wcześnie, proszę przyjsc pozniej" a co innego trzymac się tego uparcie ze nic z tego. 🙄

Do góry