reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej :) a ja takze chciałabym dołączyć. Czasami łatwiej sie wygadać innym kobieta, w tej samej sytuacji.
My, zaczęliśmy walke o 2 bobo :) 1 cs, jestem w trakcie owulacji. 1x mam okropne bóle około owulacyjne, zazwyczaj to bylo klucie, a teraz skurcze 🤔. O 1 synka staraliśmy sie pol roku, wiem ze dość krotko. Ale mam takie same odczucia jak, przed 1 ciaza, ze sie nie uda, myslalam ze przy kolejnych dzieciach inaczej sie do tego podchodzi. Wiem ze to ze mamy 1 nie gwarantuje kolejnych :) w kolo bardz duzo znajomych ma 2 dzieci, badz jest w ciazy. To mi nie pomaga 😅. Moze mnie "walnijcie" i bd mi, lepiej 🤔 nikomu nie chce mowic o staraniach ani moich odczuciach, żeby nie bylo komentarzy, pytan. Po co mi to? Dodatkowo 1 ciaza na lekach na ctk, ciezka. Stad zrezygnowałam z pracy w spzitalu-wychowawczy, chodze tylko do moich dzieci do zloba :) i to nie pomaga bo do konca roku wzielam tylko wychowawczy. Ech, wygadałam sie, mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i oczywiście za kazda 🤞.

reklama
Dziewczyny mam ogromną prośbę, zinterpretujecie mi te wyniki? Z góry dziękuję
IMG_20210318_081213.jpeg

Robiłaś jakieś badania w związku z przedłużającym się cyklem? Sprawdzałaś bete? Czy po owu proga? Konsultowałaś to z lekarzem czy pi prostu jeszcze czekasz
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Jak się dziś czujecie? Który dc? U mnie 35dc nadal czekam na @ ... Oby zjawiła się niedługo bo czuję, że tracę czas a mogłabym już zacząć nowy cykl [emoji4]

Robiłaś jakieś badania w związku z przedłużającym się cyklem? Sprawdzałaś bete? Czy po owu proga? Konsultowałaś to z lekarzem czy pi prostu jeszcze czekasz
Na betę idę w poniedziałek zgodnie z prośbą mojej ginekolog, w środę mam wizytę, do tego czasu po prostu będę czekać i starać się nie zwariować

reklama
Do góry