reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej :) a ja takze chciałabym dołączyć. Czasami łatwiej sie wygadać innym kobieta, w tej samej sytuacji.
My, zaczęliśmy walke o 2 bobo :) 1 cs, jestem w trakcie owulacji. 1x mam okropne bóle około owulacyjne, zazwyczaj to bylo klucie, a teraz skurcze 🤔. O 1 synka staraliśmy sie pol roku, wiem ze dość krotko. Ale mam takie same odczucia jak, przed 1 ciaza, ze sie nie uda, myslalam ze przy kolejnych dzieciach inaczej sie do tego podchodzi. Wiem ze to ze mamy 1 nie gwarantuje kolejnych :) w kolo bardz duzo znajomych ma 2 dzieci, badz jest w ciazy. To mi nie pomaga 😅. Moze mnie "walnijcie" i bd mi, lepiej 🤔 nikomu nie chce mowic o staraniach ani moich odczuciach, żeby nie bylo komentarzy, pytan. Po co mi to? Dodatkowo 1 ciaza na lekach na ctk, ciezka. Stad zrezygnowałam z pracy w spzitalu-wychowawczy, chodze tylko do moich dzieci do zloba :) i to nie pomaga bo do konca roku wzielam tylko wychowawczy. Ech, wygadałam sie, mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i oczywiście za kazda 🤞.

reklama
Dziewczyny mam ogromną prośbę, zinterpretujecie mi te wyniki? Z góry dziękuję
IMG_20210318_081213.jpeg

Robiłaś jakieś badania w związku z przedłużającym się cyklem? Sprawdzałaś bete? Czy po owu proga? Konsultowałaś to z lekarzem czy pi prostu jeszcze czekasz
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji169] Jak się dziś czujecie? Który dc? U mnie 35dc nadal czekam na @ ... Oby zjawiła się niedługo bo czuję, że tracę czas a mogłabym już zacząć nowy cykl [emoji4]

Robiłaś jakieś badania w związku z przedłużającym się cyklem? Sprawdzałaś bete? Czy po owu proga? Konsultowałaś to z lekarzem czy pi prostu jeszcze czekasz
Na betę idę w poniedziałek zgodnie z prośbą mojej ginekolog, w środę mam wizytę, do tego czasu po prostu będę czekać i starać się nie zwariować

reklama
Do góry