reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić 😄 Ja już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama” 😊
Ja tak samo! Nie dość że ten sam rocznik to jeszcze soul sister! 😁🖤

3 lata się już starasz? Ja jestem 94 ale z października więc prawie jak 95 😅
Ja jestem z czerwca 95' 😁
Tak, 3 lata 😓 W czerwcu 2018 wzięliśmy ślub a zaczęliśmy starania w styczniu 2018, pół roku przed ślubem.
Miałam w trakcie przeprowadzkę, zmianę pracy, narodziny bratanicy i narodziny syna najlepszej przyjaciółki, także ciężko powiedzieć w moim przypadku że to "głowa" jest problemem bo miałam przez te 3 lata dużo rzeczy które bardzo mocno zajmowały mój umysł i odciągały uwagę od starań a jednak mimo to... 🤷🏻‍♀️ nigdy nie byłam w ciąży

Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić 😄 Ja już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama” 😊
Ja też od dawna marzę o dziecku, a właśnie w tamtym roku w końcu podjęliśmy decyzję. Teraz jeszcze trochę czekania, bo dopiero w lipcu możemy się starać, ale szczerze mówiąc ten czas strasznie szybko leci. Co do wieku - mnie wkurza, jak mi lekarze wmawiają, że jestem taka młoda i nie ma się co spieszyć. Kurczę, ja chcę mieć trójkę, to kiedy zacząć jak nie teraz? 😂

Powiem Wam dziewczyny, że jestem wdzięczna za to forum i za Was 🥺 chociaż nie zawsze jest tu kolorowo i czasem zdarzają się zgrzyty to wiem, że sama bym sobie nie dała rady przez te wszystkie miesiące starań i sama też bym się tyle nie nauczyła w tak krótkim czasie co od Was 😁 Dziękuję 💛 <wzrusz>

Ps: Ojjjj chyba @ roku się zbliża 😂

Ja też od dawna marzę o dziecku, a właśnie w tamtym roku w końcu podjęliśmy decyzję. Teraz jeszcze trochę czekania, bo dopiero w lipcu możemy się starać, ale szczerze mówiąc ten czas strasznie szybko leci. Co do wieku - mnie wkurza, jak mi lekarze wmawiają, że jestem taka młoda i nie ma się co spieszyć. Kurczę, ja chcę mieć trójkę, to kiedy zacząć jak nie teraz? 😂
Mnie też to doprowadza do szewskiej pasji, ja nie chcę mieć dzieci za 5 czy 10 lat tylko TERAZ, nie rozumiem że niektórym jest tak ciężko to zrozumieć? Mój mąż jest 6 lat ode mnie starszy, w tym roku 32 kończy i też mówi że przez tych lekarzy zostanie w końcu ojcem jak skończy 40.... Poza tym też chciałabym mieć dużą rodzinę, sama mam dwójkę rodzeństwa i nic lepszego nie mogło mnie spotkać. Na szczęście w styczniu tego roku trafiliśmy na bardzo dobrą klinikę leczenia niepłodności i W KONĆU ktoś nas wziął na poważnie i wdrożył odpowiednie kroki żeby nam pomóc 🙏🏻

reklama
Powiem Wam dziewczyny, że jestem wdzięczna za to forum i za Was 🥺 chociaż nie zawsze jest tu kolorowo i czasem zdarzają się zgrzyty to wiem, że sama bym sobie nie dała rady przez te wszystkie miesiące starań i sama też bym się tyle nie nauczyła w tak krótkim czasie co od Was 😁 Dziękuję 💛 <wzrusz>

Ps: Ojjjj chyba @ roku się zbliża 😂

Oby to nie @ roku a burza hormonów ciążowych 😁😁😁

Do góry