reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić 😄 Ja już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama” 😊
Ja tak samo! Nie dość że ten sam rocznik to jeszcze soul sister! 😁🖤

3 lata się już starasz? Ja jestem 94 ale z października więc prawie jak 95 😅
Ja jestem z czerwca 95' 😁
Tak, 3 lata 😓 W czerwcu 2018 wzięliśmy ślub a zaczęliśmy starania w styczniu 2018, pół roku przed ślubem.
Miałam w trakcie przeprowadzkę, zmianę pracy, narodziny bratanicy i narodziny syna najlepszej przyjaciółki, także ciężko powiedzieć w moim przypadku że to "głowa" jest problemem bo miałam przez te 3 lata dużo rzeczy które bardzo mocno zajmowały mój umysł i odciągały uwagę od starań a jednak mimo to... 🤷🏻‍♀️ nigdy nie byłam w ciąży

Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić 😄 Ja już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama” 😊
Ja też od dawna marzę o dziecku, a właśnie w tamtym roku w końcu podjęliśmy decyzję. Teraz jeszcze trochę czekania, bo dopiero w lipcu możemy się starać, ale szczerze mówiąc ten czas strasznie szybko leci. Co do wieku - mnie wkurza, jak mi lekarze wmawiają, że jestem taka młoda i nie ma się co spieszyć. Kurczę, ja chcę mieć trójkę, to kiedy zacząć jak nie teraz? 😂

Powiem Wam dziewczyny, że jestem wdzięczna za to forum i za Was 🥺 chociaż nie zawsze jest tu kolorowo i czasem zdarzają się zgrzyty to wiem, że sama bym sobie nie dała rady przez te wszystkie miesiące starań i sama też bym się tyle nie nauczyła w tak krótkim czasie co od Was 😁 Dziękuję 💛 <wzrusz>

Ps: Ojjjj chyba @ roku się zbliża 😂

Ja też od dawna marzę o dziecku, a właśnie w tamtym roku w końcu podjęliśmy decyzję. Teraz jeszcze trochę czekania, bo dopiero w lipcu możemy się starać, ale szczerze mówiąc ten czas strasznie szybko leci. Co do wieku - mnie wkurza, jak mi lekarze wmawiają, że jestem taka młoda i nie ma się co spieszyć. Kurczę, ja chcę mieć trójkę, to kiedy zacząć jak nie teraz? 😂
Mnie też to doprowadza do szewskiej pasji, ja nie chcę mieć dzieci za 5 czy 10 lat tylko TERAZ, nie rozumiem że niektórym jest tak ciężko to zrozumieć? Mój mąż jest 6 lat ode mnie starszy, w tym roku 32 kończy i też mówi że przez tych lekarzy zostanie w końcu ojcem jak skończy 40.... Poza tym też chciałabym mieć dużą rodzinę, sama mam dwójkę rodzeństwa i nic lepszego nie mogło mnie spotkać. Na szczęście w styczniu tego roku trafiliśmy na bardzo dobrą klinikę leczenia niepłodności i W KONĆU ktoś nas wziął na poważnie i wdrożył odpowiednie kroki żeby nam pomóc 🙏🏻

reklama
Powiem Wam dziewczyny, że jestem wdzięczna za to forum i za Was 🥺 chociaż nie zawsze jest tu kolorowo i czasem zdarzają się zgrzyty to wiem, że sama bym sobie nie dała rady przez te wszystkie miesiące starań i sama też bym się tyle nie nauczyła w tak krótkim czasie co od Was 😁 Dziękuję 💛 <wzrusz>

Ps: Ojjjj chyba @ roku się zbliża 😂

Oby to nie @ roku a burza hormonów ciążowych 😁😁😁

Do góry