reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej! Miłęgo dnia :)

I jestem takiego zdania jak Wy :D chociaż my dość często mamy chęci, więc nawet poza staraniami i tak wychodzi nam co 2 dzień mniej więcej. A propo zajścia od pojedynczego stosunku, moja przyjaciółka właśnie się dowiedziała, ze tak zaszła - poszła na monitoring, okazało się, ze pęcherzyk dzień wcześniej pękł, a ona akurat zaszała z mężem :D a starali się 2 lata... Więc dla nas tez jest nadzieja!

reklama
Kochane,
gratuluje dziewczynom co zobaczyly dwie kreseczki i czekam na potwierdzenie ze jest wszystko dobrze! :)
A co do Waszej wcześniejszej rozmowy, to moja kolezanka 4x byla w ciazy i ani razu nie widziała na tescie dwie kreseczki, nie wiem jakim cudem 😅
Ale za to moja kuzynka 4x tydzien przed okresem wiedziala ze jest w ciazy i 4 dni przed zawsze miala potwierdzenie :D

Cześć dziewczyny, to znowu ja. Piszecie w tempie ekspresowym.
Chyba się muszę dołączyć, bo nie mam z kim rozmawiać, a po prostu się boję...
To pisała wcześniej.

No i jakoś tak wyszło, że nie skorzystała z leków powyżej bo wyszedł test pozytywny :)
Radość, strach, obawa.
Po dwóch kreskach od razu gin. Przepisał Neoparin raz dziennie, 3 x luteine pod język, 2 x kwas foliowy.
24 marca jadę na wizytę z badaniem. Wcześniej nie badał, bo i tak nic nie byłoby widać.
Boję się. Poza partnerem nikt nie wie o ciąży.
Kochana, trzymam kciuki za Ciebie. Trzymam kciuki żeby była donoszona. ❤❤

Dziewczyny jak nie wiem jak wy to robicie że się przytulacie co drugi dzień 🥴 bardzo kocham swojego męża i jest baaardzo atrakcyjnym mężczyzną ale w ciągu tygodnia kiedy pracuję, jestem tak zmęczona i wypompowana (głównie psychicznie ale fizycznie trochę też, pracuje jako kierownik dużego sklepu z bielizną) że nie mam po prostu siły na przytulanki... 1-2 w tygodniu to jest u nas max 🙄🙈
Lepiej się śpi po przytualankach i lepiej wypoczywa 😂 😈 my narazie mamy siły, ale jak się trafi jakiś dzień, ze któreś jest zmęczone No to wiadomo, ze odpuszczamy 😊 my wstajemy po 5 wiec rano nie przejdzie, chociaż wcześniej się zdarzało, ale nie w czasie starań 😄 dla mnie to takie rozluźnienie po całym dniu, tak to bardziej traktuje niż typowo bobosexy 😁

Lepiej się śpi po przytualankach i lepiej wypoczywa 😂 😈 my narazie mamy siły, ale jak się trafi jakiś dzień, ze któreś jest zmęczone No to wiadomo, ze odpuszczamy 😊 my wstajemy po 5 wiec rano nie przejdzie, chociaż wcześniej się zdarzało, ale nie w czasie starań 😄 dla mnie to takie rozluźnienie po całym dniu, tak to bardziej traktuje niż typowo bobosexy 😁
A to akurat prawda ze lepiej się wypoczywa po 🙈😁 jesteś rocznik 95? Wnioskuję z Twojego nicku, ja jestem 95 i nie spodziewałam się że spotkam tu równolatkę 😁

Haha nie wiem, może przez tych wszystkich lekarzy którzy mi przez 3 lata wmawiali że takie młode kobiety jak ja bez problemu zachodzą w ciążę 🤣
Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić 😄 Ja już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama” 😊

reklama
Do góry