reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Utrzymujące się kilka dni zaraz po [emoji85] przy owulacji jak i po endo wynosi 4/6

To dziwne. Endo rośnie w trakcie cyklu a jak nie dochodzi do zagnieżdżenia to złuszcza się (maleje) i mamy okres. A Ty piszesz ze u Ciebie jak masz okres rośnie [emoji2368] nie do końca rozumiem jak to jest możliwe [emoji85]

reklama
Sprawdziłam że składzie jest cefuroksym, cefalosporyny też są bezpieczne, wybierz do końca i zrób betę. Powodzenia🤞
A na przyszłość antybiotyki bierze się minimum 5dni, bo inaczej bakterie się uodparniają na dany antybiotyk, i antybiotyk zaczyna działać średnio po 3dawce. Zdrówka!

Sprawdziłam że składzie jest cefuroksym, cefalosporyny też są bezpieczne, wybierz do końca i zrób betę. Powodzenia🤞
A na przyszłość antybiotyki bierze się minimum 5dni, bo inaczej bakterie się uodparniają na dany antybiotyk, i antybiotyk zaczyna działać średnio po 3dawce. Zdrówka!
Dziękuję ci bardzo ❤️

Hahaha, mówisz że piekło kochana ja te 8 lat temu marzyłam o piekle bo to co przechodziła nie wiem jak nazwać. Wspominam jak dziś jak wyglądał mój dojazd do ginekologa A miałam to 30km po za miastem i jedyne co mogę powiedzieć nie życzę nikomu wysiadacz autobusu co przystanek, iść ulica wymiotować na każdego minietego pachnacego człowieka. Ja jak taki typowy odludz nawet w poczekalniach czekałam przez budynkiem zdala od ludzi A na wizytę wchodzilam na bezdechu by nie zwymiotowac po zamknieciu drzwi od gabinetu. Terrorrrr i jeszcze raz terrorr 🤣🤣🤣🤣

Ja miałam dwa- trzy razy w tygodniu stan agonalny, nie wiedziałam nawet jak się nazywam. Wszystkie układy wysiadały. Co mnie wypuścili ze szpitala to tego samego dnia tam wracałam, a u nich też były cyrki. Nikt mnie samej nigdzie nie wypuszczał, bo za duże ryzyko, chyba że karetka przyjechała. 😀 Ale bardzo chciałam żyć i marzyłam, żeby jednak zostać na tym świecie dłużej. 😀

Raz musiało pogotowie z policją i strażą pożarną wbijać się do mnie przez balkon na dźwigu, bo zostałam na chwilę sama. Urodziłam też przez przez nagle cc, bo było tragicznie i zabrało mnie pogotowie. 🤦

Ostatnia edycja:
To dziwne. Endo rośnie w trakcie cyklu a jak nie dochodzi do zagnieżdżenia to złuszcza się (maleje) i mamy okres. A Ty piszesz ze u Ciebie jak masz okres rośnie [emoji2368] nie do końca rozumiem jak to jest możliwe [emoji85]
Ale zrozumiałaś. Albo ja ale napisałam. Hehehe w każdym razie u mnie jest tak przed owulacja endo ma maksymalnie 10 i to w dniach kilka dni po @@ A jak jest 3 dni przed owulacja i 3 dni po owulacji mam endo Max 4.52 tak jak np w tym miesiącu. A @ przychodzi mi niespełna 4/5 dni po owulacji

Ja miałam dwa- trzy razy w tygodniu stan agonalny, nie wiedziałam nawet jak się nazywam. Wszystkie układy wysiadały. Co mnie wypuścili ze szpitala to tego samego dnia tam wracałam, a u nich też były cyrki. Nikt mnie samej nigdzie nie wypuszczał, bo za duże ryzyko, chyba że karetka przyjechała. 😀 Ale bardzo chciałam żyć i marzyłam, żeby jednak zostać na tym świecie dłużej. 😀

Raz musiało pogotowie z policją i strażą pożarną wbijać się do mnie przez balkon na dźwigu, bo zostałam na chwilę sama. Urodziłam też przez przez nagle cc, bo było tragicznie i zabrało mnie pogotowie. 🤦
No to masakra. W każdym razie jak myślę o tamtych czasach to aż miło się w sumie wspomina i chce się to i tak przechodzić mimo takich cyrkow

Hej dziewczyny ja właśnie zrobiłam test noo i znowu negatywny 😢😢 jestem jakieś 4-6dni przed okresem myślicie ze jeszcze może się coś zmienić ?

Ale zrozumiałaś. Albo ja ale napisałam. Hehehe w każdym razie u mnie jest tak przed owulacja endo ma maksymalnie 10 i to w dniach kilka dni po @@ A jak jest 3 dni przed owulacja i 3 dni po owulacji mam endo Max 4.52 tak jak np w tym miesiącu. A @ przychodzi mi niespełna 4/5 dni po owulacji

Masz te owulacje potwierdzone u ginekologa? Bo jak masz fazę lutealna 4-5 dniowa to najpierw musisz ja wydłużyć, zarodek nie ma kiedy się zagnieździć, bo do zagnieżdżenia dochodzi 6-12dpo, to Ty już jesteś w trakcie albo po @. Nic Ci na to lekarz nie powiedział?! Jeśli o tym wie i nic nie robi to go zmień, od razu.

reklama
Do góry