Chcąca24
Zaciekawiona BB
Coś widać po jakim czasie wyszła ?Co myślicie? Okres za 9 dni .. wiem że za wcześnie ale biorę antybiotyk bo jestem przeziębiona i boje się żeby nie zaszkodził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widać po jakim czasie wyszła ?Co myślicie? Okres za 9 dni .. wiem że za wcześnie ale biorę antybiotyk bo jestem przeziębiona i boje się żeby nie zaszkodził
Idź na betę, bo to jeszcze bardzo wczesnie. Ilu dniowe masz cykle, ile dpo? Coś tam na zdjęciu widać, z krwi będziesz miała czarno na białymCo myślicie? Okres za 9 dni .. wiem że za wcześnie ale biorę antybiotyk bo jestem przeziębiona i boje się żeby nie zaszkodził
5 minutCoś widać po jakim czasie wyszła ?
Cykle zwykle 28 , choć poprzedni trwał 30. Dpo jest 6. Ogólnie podchodzę do tego na spokojnie , ale jeśli się udało to nie wiem czy brać ten antybiotyk do końca czy lepiej przestać..Idź na betę, bo to jeszcze bardzo wczesnie. Ilu dniowe masz cykle, ile dpo? Coś tam na zdjęciu widać, z krwi będziesz miała czarno na białym
Co myślicie? Okres za 9 dni .. wiem że za wcześnie ale biorę antybiotyk bo jestem przeziębiona i boje się żeby nie zaszkodził [emoji17]
Coś przebija na teście. Ale 6 dpo to bardzo wcześnie, może owulacja jednak była wcześniej w takim razie. Zrób betę, może masz jakieś laboratorium otwarte w sobotę u siebie ? Wynik powinien byś dzisiaj, jak potwierdzi ciąże to zadzwoń do lekarza i zapytaj o antybiotykCykle zwykle 28 , choć poprzedni trwał 30. Dpo jest 6. Ogólnie podchodzę do tego na spokojnie , ale jeśli się udało to nie wiem czy brać ten antybiotyk do końca czy lepiej przestać..
Tak zrobięCoś przebija na teście. Ale 6 dpo to bardzo wcześnie, może owulacja jednak była wcześniej w takim razie. Zrób betę, może masz jakieś laboratorium otwarte w sobotę u siebie ? Wynik powinien byś dzisiaj, jak potwierdzi ciąże to zadzwoń do lekarza i zapytaj o antybiotyk
A co bierzesz? Dla płodu niebezpieczne są tetracykliny i metronidazol, penicylina nie szkodzi, kobiety w ciąży też dostają np. jak mają anginęCykle zwykle 28 , choć poprzedni trwał 30. Dpo jest 6. Ogólnie podchodzę do tego na spokojnie , ale jeśli się udało to nie wiem czy brać ten antybiotyk do końca czy lepiej przestać..
ZinnatA co bierzesz? Dla płodu niebezpieczne są tetracykliny i metronidazol, penicylina nie szkodzi, kobiety w ciąży też dostają np. jak mają anginę
Utrzymujące się kilka dni zaraz po przy owulacji jak i po endo wynosi 4/6Endo 10 to dobre endo [emoji2368]