Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Co u Ciebie ? Mało się ostatnio udzielasz. Jak się masz ?
Ja mam 14-16 dni [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 14-16 dni [emoji4]
Miło, że pytasz No ciężko, jestem obecnie w 14 cs, byłam dziś w klinice, na pierwszy rzut oka oboje zdrowi, mamy plan działania i mam nadzieję, że niedługo będziemy mieć upragnionego maluszkaCo u Ciebie ? Mało się ostatnio udzielasz. Jak się masz ?
Miło, że pytasz [emoji3590] No ciężko, jestem obecnie w 14 cs, byłam dziś w klinice, na pierwszy rzut oka oboje zdrowi, mamy plan działania i mam nadzieję, że niedługo będziemy mieć upragnionego maluszka [emoji847]
A co u ciebie słychać? Ile ma kropek? [emoji4]
Jajnik boli Cie przed w dzień owulacji czy dzień po?Ja mam około 12 dni, ale to tylko z moich obserwacji (bardzo boli mnie wtedy jajnik). Bez robienia testów i monitoringów
Hej i u mnie dzisiaj 24dc i na zmienię Ciągną mnie jajniki wiec tez się zbliża trzeba trzymać kciuki za kolejny cyklCześć dziewczyny
U mnie dzisiaj 24 dzień cyklu, ale cykl zaliczam już do nieudanych. Pojawiło się brązowe plamienie, które pojawia mi się na kilka dni przed okresem i zwiastuje @ [emoji45]