Oj rzeczywiście nie doczytałam.. Ale co to za badanie co ma na celu? Nie słyszałam nigdy o takim badaniu nawetJasne, dziękuję. Jednak to nie klasyczne badanie progesteronu, a 17-OH hydroksyprogesteron, którego teoretycznie wynik mieści się w normie dla Fazy lutealnej. Normy: 1,0 - 4,5
reklama
Oj rzeczywiście nie doczytałam.. Ale co to za badanie co ma na celu? Nie słyszałam nigdy o takim badaniu nawet
Ja miałam je zlecone pod kątem pcos i wyszedł trochę podwyższony, ale w sumie tak to zostawili i kazali się nie przejmować.
Kapozi
Fanka BB :)
Wiem, staram się tak o tym myśleć, ale strasznie się boję że znowu będziemy się tak długo starać jak przed poronieniem normalnie załapałem takiego dola z tego powoduKochana kolejny cykl i nowe szanse w końcu się napewno uda
staraczka_22
Witam się z Wami w 1dc
staraczka_22
A jak długa macie fazę lutealna? Bo mi się coś w tym cyklu chyba skrocila. Myślałam, że jutro dostanę okres a przyszedł jednak dzisiaj.
Lilka92
Ja mam 14-16 dniA jak długa macie fazę lutealna? Bo mi się coś w tym cyklu chyba skrocila. Myślałam, że jutro dostanę okres a przyszedł jednak dzisiaj.
Wiem, staram się tak o tym myśleć, ale strasznie się boję że znowu będziemy się tak długo starać jak przed poronieniem normalnie załapałem takiego dola z tego powodu
Czasami jak organizm raz zatrybi to potem idzie już z górki. Tyle osób się stara latami, a drugie i kolejne dziecko przychodzi szybciutko. Także głowa do góry.
Ja mam 14-15.
Trinnity
Aktywna w BB
Ja mam od 13 do 15 dni, przeważnie 14 dni.A jak długa macie fazę lutealna? Bo mi się coś w tym cyklu chyba skrocila. Myślałam, że jutro dostanę okres a przyszedł jednak dzisiaj.
staraczka_22
Kurde wiecie myślałam, że będę zadowolona z tego okresu bo odkąd zwiększyłam dawke leku na tarczycę okres skrócił mi się z 35-37 dni na 31 a jednak ten smutek jest.
reklama
E
Em82
Gość
11-12 dniA jak długa macie fazę lutealna? Bo mi się coś w tym cyklu chyba skrocila. Myślałam, że jutro dostanę okres a przyszedł jednak dzisiaj.
Podziel się: