reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
dziewczyny ile dni do waszych @? i w jakim czasie robicie testy ciążowe? w dniu spodziewanej @ czy wcześniej? jak tak to ile dni wcześniej?
urwało mi wiadomość 😂 wiec cykle 28-33 a dziś 22dc byłam na monitoringu i owulacja BYŁA ❤️ drugi raz z rzędu przy 3 monitoringach (pierwszy był bezowulacyjny). Testy robię oczywiście za wcześnie bo czasem robiłam tydzień przed @, teraz wiem, ze to nie ma sensu i czekam aż nie przyjdzie 🐵 w tym miesiącu czuje się inaczej, jakoś pewna, ze się udalo(?) chce w to wierzyć ale nic sobie nie wmawiam i nie doszukuje się narazie objawów bo ostatnio miałam wszystkie ciążowe a ciąży brak i małpa przyszła. Wszystkim ⏸ gratuluje!!! ❤️

urwało mi wiadomość 😂 wiec cykle 28-33 a dziś 22dc byłam na monitoringu i owulacja BYŁA ❤️ drugi raz z rzędu przy 3 monitoringach (pierwszy był bezowulacyjny). Testy robię oczywiście za wcześnie bo czasem robiłam tydzień przed @, teraz wiem, ze to nie ma sensu i czekam aż nie przyjdzie 🐵 w tym miesiącu czuje się inaczej, jakoś pewna, ze się udalo(?) chce w to wierzyć ale nic sobie nie wmawiam i nie doszukuje się narazie objawów bo ostatnio miałam wszystkie ciążowe a ciąży brak i małpa przyszła. Wszystkim ⏸ gratuluje!!! ❤️

Ooo trzymam mocno kciuki!!! Może tym razem się udało ❤️

U mnie dziś 21dc i chcialabym zrobić test w ndz bo we wtorek planowana @! Bo chyba do wtorku to nie doczekam! 🙈

Ooo trzymam mocno kciuki!!! Może tym razem się udało ❤️

U mnie dziś 21dc i chcialabym zrobić test w ndz bo we wtorek planowana @! Bo chyba do wtorku to nie doczekam! 🙈
ja dziś byłam w rossmanie po zapas testów wzięłam 3 różne, których nigdy nie miałam 😍😆 oby nie korciły jak zwykle 😂 trzymam kciuki za niedziele !!! ❤️

Dawno mnie tu nie było...ale wracam zapytać o opinie...
Co myślicie?

Załączniki

• IMG_20210216_201024.jpg
    IMG_20210216_201024.jpg
    57,1 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Do góry