E
Em82
Gość
Niestety, ja wciąż tu siedzę [emoji19]Hej dziewczyny przyszłam w odwiedziny [emoji39] ale mam nadzieję że was już tu nie ma [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety, ja wciąż tu siedzę [emoji19]Hej dziewczyny przyszłam w odwiedziny [emoji39] ale mam nadzieję że was już tu nie ma [emoji16][emoji16]
Dziewczyny a jak właśnie macie z alkoholem? Ja ogólnie od wielu miesięcy staram się unikać i bardzo rzadko pije... Po owulacji do miesiączki to w ogóle... Ale czasem jak np dzisiaj miałam taka wielka ochotę na grzańca więc sobie zrobiłam...Już mam takie napięcie w podbrzuszu plus się wydzieram na wszystkich że jestem pewna nawet sobie wina nalałam. Chociaż tyle, że można się napić
Dziewczyny a jak właśnie macie z alkoholem? Ja ogólnie od wielu miesięcy staram się unikać i bardzo rzadko pije... Po owulacji do miesiączki to w ogóle... Ale czasem jak np dzisiaj miałam taka wielka ochotę na grzańca więc sobie zrobiłam...
Znając siebie będę miała potem wyrzuty sumienia jak się znowu nie uda..
Z jednej strony tyle się naczytalam o wpływie używek tzn papierosow i alkoholu na płodność a z drugiej zastanawia mnie czy mała ilość rzeczywiście ma jakiś wpływ tak jak np kubeczek grzańca czy lampka lub dwie wina...
..... W takim razie to muszą być już ostatnie chwile !!Niestety, ja wciąż tu siedzę [emoji19]
Oby[emoji849].....[emoji17] W takim razie to muszą być już ostatnie chwile !![emoji8]
Hej dziewczyny przyszłam w odwiedziny [emoji39] ale mam nadzieję że was już tu nie ma [emoji16][emoji16]
A myślałam, że zobaczę dzisiaj 2 kreskiHmmm chciałam dzisiaj zatestować, ale przez poranne zaspanie męża kompletnie Mi to z głowy wyleciało [emoji2356]także nom[emoji2957]nie ma jak to mąż wyłączy budzik, a weź Go potem dobudź[emoji1787]patrzy się i mówi "ale o co Ci chodzi" "Osz kurw... to już ta godzina[emoji33]"[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2356]