dziś 22dc cykle około 28-33dziewczyny ile dni do waszych @? i w jakim czasie robicie testy ciążowe? w dniu spodziewanej @ czy wcześniej? jak tak to ile dni wcześniej?
reklama
urwało mi wiadomość wiec cykle 28-33 a dziś 22dc byłam na monitoringu i owulacja BYŁA drugi raz z rzędu przy 3 monitoringach (pierwszy był bezowulacyjny). Testy robię oczywiście za wcześnie bo czasem robiłam tydzień przed @, teraz wiem, ze to nie ma sensu i czekam aż nie przyjdzie w tym miesiącu czuje się inaczej, jakoś pewna, ze się udalo(?) chce w to wierzyć ale nic sobie nie wmawiam i nie doszukuje się narazie objawów bo ostatnio miałam wszystkie ciążowe a ciąży brak i małpa przyszła. Wszystkim ⏸ gratuluje!!!dziewczyny ile dni do waszych @? i w jakim czasie robicie testy ciążowe? w dniu spodziewanej @ czy wcześniej? jak tak to ile dni wcześniej?
Truskawka9119
Fanka BB :)
U mnie jedne dzień do @ i mam dokładnie tak samo jak Ty :/U mnie 2 dni do okresu, test negatywny i lekkie skurcze jak na okres plus puchnięcie, wiec już nawet nie mam nadziei że się udalo
urwało mi wiadomość wiec cykle 28-33 a dziś 22dc byłam na monitoringu i owulacja BYŁA drugi raz z rzędu przy 3 monitoringach (pierwszy był bezowulacyjny). Testy robię oczywiście za wcześnie bo czasem robiłam tydzień przed @, teraz wiem, ze to nie ma sensu i czekam aż nie przyjdzie w tym miesiącu czuje się inaczej, jakoś pewna, ze się udalo(?) chce w to wierzyć ale nic sobie nie wmawiam i nie doszukuje się narazie objawów bo ostatnio miałam wszystkie ciążowe a ciąży brak i małpa przyszła. Wszystkim ⏸ gratuluje!!!
Ooo trzymam mocno kciuki!!! Może tym razem się udało
U mnie dziś 21dc i chcialabym zrobić test w ndz bo we wtorek planowana @! Bo chyba do wtorku to nie doczekam!
ja dziś byłam w rossmanie po zapas testów wzięłam 3 różne, których nigdy nie miałam oby nie korciły jak zwykle trzymam kciuki za niedziele !!!Ooo trzymam mocno kciuki!!! Może tym razem się udało
U mnie dziś 21dc i chcialabym zrobić test w ndz bo we wtorek planowana @! Bo chyba do wtorku to nie doczekam!
Mama_malarka
Agataruc
Zaciekawiona BB
Już mam takie napięcie w podbrzuszu plus się wydzieram na wszystkich że jestem pewna nawet sobie wina nalałam. Chociaż tyle, że można się napićU mnie jedne dzień do @ i mam dokładnie tak samo jak Ty :/
Lily2389
Widze cień ❤Dawno mnie tu nie było...ale wracam zapytać o opinie...
Co myślicie?
Sherlook
Wydaje mi się, że jakiś cień przebija powtórz jutro rano koniecznieDawno mnie tu nie było...ale wracam zapytać o opinie...
Co myślicie?
reklama
Ciężko powiedzieć. Warto powtórzyć test rano, a najlepiej sprawdzić betę Ile dni do @?Dawno mnie tu nie było...ale wracam zapytać o opinie...
Co myślicie?
Podziel się: