Mama_malarka
Fanka BB :)
To jakiś 90 DC...więc ciężko stwierdzićCiężko powiedzieć. Warto powtórzyć test rano, a najlepiej sprawdzić betę Ile dni do @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jakiś 90 DC...więc ciężko stwierdzićCiężko powiedzieć. Warto powtórzyć test rano, a najlepiej sprawdzić betę Ile dni do @?
Dawno mnie tu nie było...ale wracam zapytać o opinie...
Co myślicie?
To tym bardziej, lepiej sprawdzić betę. Trzymam kciuki, za pozytywny wynikTo jakiś 90 DC...więc ciężko stwierdzić
Cos tam moim zdaniem widac, ale bardzo slabo. Najleiej zrob nowy rano i jesli masz mozliwosc to beta.Ale bez filtra średnio widać
Ale bez filtra średnio widać
Bez filtra jak się przyblizy to widać cień. Najlepiej powtorz ale za dwa dni.Ale bez filtra średnio widać
Ja tez mam jutroIle tutaj dzisiaj kreseczek, cudowne wiadomości. Gratuluje Wam dziewczyny jutro moja wizyta u ginekologa i zobaczymy co dalej. 3majcie kciuki.