reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
dziewczyny ile dni do waszych @? i w jakim czasie robicie testy ciążowe? w dniu spodziewanej @ czy wcześniej? jak tak to ile dni wcześniej?
Nie lubię białych testów. Najszybciej dwa dni do miesiączki, ale w tym cyklu plamię, więc raczej okres mnie uprzedzi🤔

Ja z kolei tuż przed owulacja, dziś 13dc. Owulacja wg aplikacji 15/16dc. Od jutra do piatku działamy. Na weekend Maz wyjeżdża, więc musimy wykorzystać ten czas 😊
Gratulacje dla dzisiejszych II-kreskowych🥳🥳

U mnie też za dwa dni. W sobotę miałam plamienie, w niedzielę i wczoraj lekkie brudzenie a dziś cisza. Ani kropki. Już sama nie wiem [emoji33]
To może się udało? Życzę Ci tego całą sobą. Ja jak nigdy czuję, że nie mam szans w tym cyklu, bo temp sobie, objawy sobie, testy owu też dodatnie szybko jak nigdy, no i te plamienia🤷
Zazwyczaj jestem pełna nadziei i dopiero jak się zaczyna okres to jestem podłamana.
zakupiłam już testy owu na kolejny cykl i zastanawiam się nad kupnem ovarinu🤔
A chwilowo tylko mąż co rano pyta czy dostałam już okres🤣

To może się udało? Życzę Ci tego całą sobą. Ja jak nigdy czuję, że nie mam szans w tym cyklu, bo temp sobie, objawy sobie, testy owu też dodatnie szybko jak nigdy, no i te plamienia[emoji1745]
Zazwyczaj jestem pełna nadziei i dopiero jak się zaczyna okres to jestem podłamana.
zakupiłam już testy owu na kolejny cykl i zastanawiam się nad kupnem ovarinu[emoji848]
A chwilowo tylko mąż co rano pyta czy dostałam już okres[emoji1787]
Ja sama nie wiem co myśleć. W sobotę zobaczyłam plamienie i mojemu oznajmiłam, że okres praktycznie nadszedł i ma mnie nie denerwować [emoji1787] ale narazie zniknęło, a nigdy nie miałam tak. Z plamienia zawsze rozkręcała się @ w max 2 dni. Poczekam do czwartku na rozwój sytuacji

Ja sama nie wiem co myśleć. W sobotę zobaczyłam plamienie i mojemu oznajmiłam, że okres praktycznie nadszedł i ma mnie nie denerwować [emoji1787] ale narazie zniknęło, a nigdy nie miałam tak. Z plamienia zawsze rozkręcała się @ w max 2 dni. Poczekam do czwartku na rozwój sytuacji
To plamienie miałaś w których dc?
Trzymmmmmam kciuki żeby to była implantacja 😊😊

reklama
Do góry