reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.

Trochę niewyraźne zdjęcie, ale coś tam widać. Gratuluję! ☺️ Widzę, że dziś cudowny dzień dla Staraczek 🥰 Który cykl starań?

reklama
Trochę niewyraźne zdjęcie, ale coś tam widać. Gratuluję! ☺️ Widzę, że dziś cudowny dzień dla Staraczek 🥰 Który cykl starań?
4 cykl. Ale mam nadzieje,że ostatni :)
Nie uwierze dopóki nie będę w atu procentach pewna. Ale mam nadzieje,że to jest to. Wtedy wszystkie objawy by się potwierdzily. I cholera taka jakaś pewna byłam przez ten czas. Często rozmawialam z facetem tak jakbym juz byla w ciąży. Matko jestem w szoku. :)

Będzie dobrze na pewno [emoji3590]
A jakie miałaś objawy?
Nigdy mnie nie bolaly piersi, sutki i nie swedzialy. Nawet przed @. A tym razem tak jest. Żyły na piersiach, kłucie jajnikow, czasami chwilowy ból krocza, taki jakby skurcz. Ciagniecie na dole brzucha. Jestem zmeczona jak cholera. Moge spac i spać. Nawet kawa nie pomaga. A co do kawy pije ja ale nie smakuje tak dobrze jak kiedyś. Taka jakas jest mgła, cierpka. I najgorsze to chyba zmiany nastrojów. Niedawno pisalam o tym,że podziwiam mojego chlopa bo ja bym sama nie wytrzymala ze sobą. Wystraczy,że czasami cos powiedzial co mi sie nie spodobalo i mialam ochotę płakać. Budzilam się radosna jak skowronek a tu bec nagle bylam wkurzona, krzyczalam i mi wszystko przeszkadzalo. A dzisiaj zauwazylam,że mam troche ciasno w plaszczu w piersiach. Wszedzie tak samo ale w piersiach bardziej czułam wszystko. Taki nacisk. Nie wiem czy coś jeszcze. Smak na wode z ogórków. Trzy dni temu po prostu wstalam wieczorem bo bylam glodna. Podeszlam do lodowki i jak zobaczylam ogorki to az mi slinka poszla. Napilam się wody z ogorkow i to bylo to. Poszlam spać 😂 dużo pije i czasami wstawalam w nocy siku aż 4 razy. Gdzie zazwyczaj nigdy nie wstawalam. Jedynie jak @ była.

Nigdy mnie nie bolaly piersi, sutki i nie swedzialy. Nawet przed @. A tym razem tak jest. Żyły na piersiach, kłucie jajnikow, czasami chwilowy ból krocza, taki jakby skurcz. Ciagniecie na dole brzucha. Jestem zmeczona jak cholera. Moge spac i spać. Nawet kawa nie pomaga. A co do kawy pije ja ale nie smakuje tak dobrze jak kiedyś. Taka jakas jest mgła, cierpka. I najgorsze to chyba zmiany nastrojów. Niedawno pisalam o tym,że podziwiam mojego chlopa bo ja bym sama nie wytrzymala ze sobą. Wystraczy,że czasami cos powiedzial co mi sie nie spodobalo i mialam ochotę płakać. Budzilam się radosna jak skowronek a tu bec nagle bylam wkurzona, krzyczalam i mi wszystko przeszkadzalo. A dzisiaj zauwazylam,że mam troche ciasno w plaszczu w piersiach. Wszedzie tak samo ale w piersiach bardziej czułam wszystko. Taki nacisk. Nie wiem czy coś jeszcze. Smak na wode z ogórków. Trzy dni temu po prostu wstalam wieczorem bo bylam glodna. Podeszlam do lodowki i jak zobaczylam ogorki to az mi slinka poszla. Napilam się wody z ogorkow i to bylo to. Poszlam spać 😂 dużo pije i czasami wstawalam w nocy siku aż 4 razy. Gdzie zazwyczaj nigdy nie wstawalam. Jedynie jak @ była.
Chłop wybaczy humorki,nie ma innego wyboru 😄 to piękny stan, wszystkiego dobrego 😊 mi kawa w ciąży tez nie smakowała może i dobrze

Chłop wybaczy humorki,nie ma innego wyboru 😄 to piękny stan, wszystkiego dobrego 😊 mi kawa w ciąży tez nie smakowała może i dobrze
Wypije ją bo mnie nie obrzydza ale ma inny smak mimo,że kupuje te co zawsze pijalam. Ale może i dobrze. Przynajmniej raz na jakis czas będę piła. Zdrowiej dla dziecka. O ile to jest to. Oby. Mam nadzieję bo skąd te objawy muszą być. Na tym pierwszym tescie o czułości 25 jak zobaczylam cień to myślałam,że mam omamy. I sobie wmawiam. A ten drugi. Nie minelo 5 minut a juz widziałam. Na zdjeciu widac więc to raczej nie omamy. :)

reklama
Do góry