reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.

Trochę niewyraźne zdjęcie, ale coś tam widać. Gratuluję! ☺️ Widzę, że dziś cudowny dzień dla Staraczek 🥰 Który cykl starań?

reklama
Trochę niewyraźne zdjęcie, ale coś tam widać. Gratuluję! ☺️ Widzę, że dziś cudowny dzień dla Staraczek 🥰 Który cykl starań?
4 cykl. Ale mam nadzieje,że ostatni :)
Nie uwierze dopóki nie będę w atu procentach pewna. Ale mam nadzieje,że to jest to. Wtedy wszystkie objawy by się potwierdzily. I cholera taka jakaś pewna byłam przez ten czas. Często rozmawialam z facetem tak jakbym juz byla w ciąży. Matko jestem w szoku. :)

Będzie dobrze na pewno [emoji3590]
A jakie miałaś objawy?
Nigdy mnie nie bolaly piersi, sutki i nie swedzialy. Nawet przed @. A tym razem tak jest. Żyły na piersiach, kłucie jajnikow, czasami chwilowy ból krocza, taki jakby skurcz. Ciagniecie na dole brzucha. Jestem zmeczona jak cholera. Moge spac i spać. Nawet kawa nie pomaga. A co do kawy pije ja ale nie smakuje tak dobrze jak kiedyś. Taka jakas jest mgła, cierpka. I najgorsze to chyba zmiany nastrojów. Niedawno pisalam o tym,że podziwiam mojego chlopa bo ja bym sama nie wytrzymala ze sobą. Wystraczy,że czasami cos powiedzial co mi sie nie spodobalo i mialam ochotę płakać. Budzilam się radosna jak skowronek a tu bec nagle bylam wkurzona, krzyczalam i mi wszystko przeszkadzalo. A dzisiaj zauwazylam,że mam troche ciasno w plaszczu w piersiach. Wszedzie tak samo ale w piersiach bardziej czułam wszystko. Taki nacisk. Nie wiem czy coś jeszcze. Smak na wode z ogórków. Trzy dni temu po prostu wstalam wieczorem bo bylam glodna. Podeszlam do lodowki i jak zobaczylam ogorki to az mi slinka poszla. Napilam się wody z ogorkow i to bylo to. Poszlam spać 😂 dużo pije i czasami wstawalam w nocy siku aż 4 razy. Gdzie zazwyczaj nigdy nie wstawalam. Jedynie jak @ była.

Nigdy mnie nie bolaly piersi, sutki i nie swedzialy. Nawet przed @. A tym razem tak jest. Żyły na piersiach, kłucie jajnikow, czasami chwilowy ból krocza, taki jakby skurcz. Ciagniecie na dole brzucha. Jestem zmeczona jak cholera. Moge spac i spać. Nawet kawa nie pomaga. A co do kawy pije ja ale nie smakuje tak dobrze jak kiedyś. Taka jakas jest mgła, cierpka. I najgorsze to chyba zmiany nastrojów. Niedawno pisalam o tym,że podziwiam mojego chlopa bo ja bym sama nie wytrzymala ze sobą. Wystraczy,że czasami cos powiedzial co mi sie nie spodobalo i mialam ochotę płakać. Budzilam się radosna jak skowronek a tu bec nagle bylam wkurzona, krzyczalam i mi wszystko przeszkadzalo. A dzisiaj zauwazylam,że mam troche ciasno w plaszczu w piersiach. Wszedzie tak samo ale w piersiach bardziej czułam wszystko. Taki nacisk. Nie wiem czy coś jeszcze. Smak na wode z ogórków. Trzy dni temu po prostu wstalam wieczorem bo bylam glodna. Podeszlam do lodowki i jak zobaczylam ogorki to az mi slinka poszla. Napilam się wody z ogorkow i to bylo to. Poszlam spać 😂 dużo pije i czasami wstawalam w nocy siku aż 4 razy. Gdzie zazwyczaj nigdy nie wstawalam. Jedynie jak @ była.
Chłop wybaczy humorki,nie ma innego wyboru 😄 to piękny stan, wszystkiego dobrego 😊 mi kawa w ciąży tez nie smakowała może i dobrze

Chłop wybaczy humorki,nie ma innego wyboru 😄 to piękny stan, wszystkiego dobrego 😊 mi kawa w ciąży tez nie smakowała może i dobrze
Wypije ją bo mnie nie obrzydza ale ma inny smak mimo,że kupuje te co zawsze pijalam. Ale może i dobrze. Przynajmniej raz na jakis czas będę piła. Zdrowiej dla dziecka. O ile to jest to. Oby. Mam nadzieję bo skąd te objawy muszą być. Na tym pierwszym tescie o czułości 25 jak zobaczylam cień to myślałam,że mam omamy. I sobie wmawiam. A ten drugi. Nie minelo 5 minut a juz widziałam. Na zdjeciu widac więc to raczej nie omamy. :)

reklama
Do góry