reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Mam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p

reklama
Mam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p

Prawdę mówiąc, wątpię żeby miało negatywny wpływ [emoji2960] Ja zaszłam w pierwsza ciąże intensywnie ćwicząc i będąc na dość restrykcyjnej diecie, nawet mając niedoczynność tarczycy o której nawet nie wiedziałam [emoji28][emoji28] oczywiście każdy organizm jest inny, nie znam Cię i Twojego stanu zdrowia. Jednak zakładam, ze normalna aktywność fizyczna w granicach rozsądku nie powinna mieć negatywnego wpływu na owulacje czy zagnieżdżenie [emoji4]

Dziewczyny [emoji16] pytanie zupełnie nie na temat. Czy, któraś z Was szydełkuje?
Mi sie zdarzalo :D ostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko :D po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]

No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Mi sie zdarzalo :D ostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko :D po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]

Ja przekopywalam pol ogrodu i balowalam w trakcie staran. Co sie ma zagniezdzic to sie zagniezdzic :p Ale tez mialam rozne schizy. Zobaczymy jak to bedzie podczas tych staran :)

No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]

Też stwierdziłam, że będę robiła kocyk. Przynajmniej szybciej mi czas będzie leciał [emoji1787]
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]

reklama
Do góry