reklama
Mila90
Fanka BB :)
Ja się kiedyś przymierzałam, żeby zacząć bo mama mojej koleżanki szydełkuje i przepiękne rzeczy robi ale trochę słomiany zapał do tego miałamDziewczyny [emoji16] pytanie zupełnie nie na temat. Czy, któraś z Was szydełkuje?

meraja
Mam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p
Prawdę mówiąc, wątpię żeby miało negatywny wpływ [emoji2960] Ja zaszłam w pierwsza ciąże intensywnie ćwicząc i będąc na dość restrykcyjnej diecie, nawet mając niedoczynność tarczycy o której nawet nie wiedziałam [emoji28][emoji28] oczywiście każdy organizm jest inny, nie znam Cię i Twojego stanu zdrowia. Jednak zakładam, ze normalna aktywność fizyczna w granicach rozsądku nie powinna mieć negatywnego wpływu na owulacje czy zagnieżdżenie [emoji4]
Gwiazdka94
Mi sie zdarzaloDziewczyny [emoji16] pytanie zupełnie nie na temat. Czy, któraś z Was szydełkuje?
No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Mi sie zdarzaloostatnio u mnie haft krzyzykowy kroluje, ale jak porobie co mam, to zamierzam sie znowu przerzucic na szydelko
po cichu licze, ze bede miala powod, zeby udziergac jakis kocyk albo ubranko [emoji16]
Celia89
Ja przekopywalam pol ogrodu i balowalam w trakcie staran. Co sie ma zagniezdzic to sie zagniezdzicMam takie pytanie, czy NORDIC WALKING może miec jakiś wpływ na owulacje lub zagniezdzenie się zarodka. Mam jakąś schize ze jak wyjdę z domu i zacznę się ruszać to mi szystko wypadnie;p
Gwiazdka94
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]No właśnie już z 10 razy chciałam się zabrać, a generalnie mega lubię plastyczne zabawy, ale cierpliwość na poziomie zero [emoji1787] zamówiłam sobie włóczke i szydełko i zobaczymy czy chociaz na serwetkę mi zapału wystarczy
Też stwierdziłam, że będę robiła kocyk. Przynajmniej szybciej mi czas będzie leciał [emoji1787]
Tez mam sporo niedokonczonych projektow [emoji23] kilka serwetek zrobilam, ale nigdy nie potrafilam ich dobrze wykrochmalic. Marzy mi sie wlasnoreczny kocyk dla dziecka [emoji7] ale najpierw przydaloby sie zajsc w ciaze [emoji12]
Celia89
reklama
K
Katijah
Gość
Trzymam kciukiDziękuję![]()

Pokaż, pokazsuknie na slub z doskoku ogladniete, seksy ogarniete
nie maz szczedsliwy. Powtarza ze zostal zgwalcony. A nudzilo mi sie bo nudne rzeczy lecialy w tv.
Podziel się: